Έτοιμη για πέντε «μπαμ» η Ρόδος!

Αποφασισμένη να ...ταράξει τα νερά ενόψει της επιστροφής της σε Εθνικές Κατηγορίες είναι η ομάδα της Ρόδου!

Οι "πράσινοι" που όπως είναι γνωστό έχουν βάλει τον πήχη ψηλά, θα προχωρήσουν σε μια σημαντική μετεγγραφική ενίσχυση προκειμένου να δημιουργήσουν ένα ισχυρό ρόστερ το οποίο θα είναι σε θέση να κάνει την διαφορά στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

Εκτός από τον σέντερ φορ για τον οποίο γράφαμε και χθες, τα "ελάφια" είναι πανέτοιμα να φέρουν στο νησί μας, έως και πέντε ηχηρά ονόματα ποδοσφαιριστών.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι μόλις "κλείσουν" θα προκαλέσουν μεγάλο ντόρο σε όλη την χώρα.

Μέσα στα ονόματα αυτά θα είναι και ένας πολύ έμπειρος τερματοφύλακας που έχει παραστάσεις από ανώτερη κατηγορία. Αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι εγνωσμένης αξίας.

Το θέμα των μετεγγραφών είναι ιδιαιτέρως λεπτό και το χειρίζονται με μεγάλη προσοχή κυρίως ο πρόεδρος Αντώνης Μαρτίνης σε συνεργασία με τον προπονητή Νίκο Κουρμπανά.

Όπως και να έχει, η Ρόδος είναι αποφασισμένη να κάνει τη διαφορά στο νέο πρωτάθλημα έχοντας σαν μεγάλο στόχο να φύγει άμεσα από την κατηγορία και μετά από ένα χρόνο να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League.

Κατά τα άλλα, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και ο υπόλοιπος σχεδιασμός ενόψει της νέας χρονιάς. Ιδιαίτερο βάρος δίνεται και στο νέο ...σπίτι του συλλόγου που θα βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Εκεί, πολύ σύντομα θα στεγαστούν τα νέα γραφεία του συλλόγου αλλά και οι Ακαδημίες.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εργασίες προκειμένου να μετατραπεί σε προπονητήριο για τις μικρές ηλικίες ο χώρος που υπάρχει στην περιοχή και που ουσιαστικά είχε εγκαταλειφθεί το τελευταίο διάστημα.