Στη Ρόδο το αναθεωρητικό σεμινάριο προπονητών

Ανακοίνωση μέσω της οποίας υπενθυμίζει σε όλους τους προπονητές ότι το αναθεωρητικό σεμινάριο για ταυτότητα τριετίας της ΕΠΟ θα πραγματοποιηθεί  στη Ρόδο, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Δωδεκανήσου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:
"Η Ε.Ε. του Σ.Π.Π.Δ, υπενθυμίζει στα μέλη μας που δεν παρακολούθησαν το αναθεωρητικό σεμινάριο για ταυτότητα τριετίας Ε.Π.Ο., το οποίο πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2018, ότι τους δίνεται η τελευταία ευκαιρία να συμμετάσχουν σε σεμινάριο που θα γίνει στο νησί της Ρόδου.

Οι ενέργειες του προέδρου της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη για την διεξαγωγή του σεμιναρίου, θα έχουν αποτέλεσμα, εφόσον υπάρξει συμμετοχή τουλάχιστον 15 προπονητών.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, οι συνάδελφοι που δεν θα έχουν ταυτότητα τριετίας δεν θα μπορέσουν να εργαστούν σε καμία ομάδα στην νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Ε.Ε. οφείλει να ευχαριστήσει ακόμη μια φορά δημόσια τον κ. Διακοφώτη για τις ενέργειες που έκανε, ώστε οι συνάδελφοι να τύχουν ακόμη μιας ευκαιρίας.

Δηλώσεις συμμετοχής στον γ. γραμματέα του συνδέσμου Βαγγέλη Χατζηαντωνίου, τηλεφ. 6932458303 και στην ΕΠΣΔ τηλεφ. 2241026788".