Σηκώνουν μανίκια στον Διαγόρα

Πανέτοιμοι να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό ενόψει της συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα της Football League είναι στην ομάδα του Διαγόρα! Το πρώτο βήμα θα γίνει σήμερα στις 5μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου καθώς θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση με σκοπό την μετατροπή σε ΠΑΕ όπως προστάζουν οι κανονισμοί.

Σχετική είναι και η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος στην οποία αναφέρονται τα ακόλουθα:

"Καλούνται τα μέλη του Αθλητικού Συλλόγου με την επωνυμία «Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ», που εδρεύει στην Ρόδο, σε έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 08 Ιουνίου 2019, ημέρα Σάββατο, και ώρα 17:00 στα γραφεία του Συλλόγου, Πλατεία Διαγόρα 1, στην πόλη της Ρόδου, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Μετατροπή του τμήματος ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών του Συλλόγου, σε Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία

2. Σύσταση προσωρινής Επιτροπής κατά το άρθρο 64 ν. 2725/99, όπως ισχύει

3. Εξουσιοδοτήσεις

4. Διάφορα θέματα"

Κατά τα άλλα, εντός των ημερών αναμένεται να ανοίξει ο χορός των ανανεώσεων με τον τεχνικό Πέτρο Ρουτζιέρη να επιθυμεί να παραμείνουν οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές που έπαιζαν στο πρόσφατο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας. Εξαίρεση αποτελούν ορισμένοι όπως οι Ντοαυλά και Μεντί οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα του νησιού μας.

Συνάντηση Λεουντσάκου - ΕΡΤ

Στο μεταξύ, συνάντηση με αντιπροσωπεία της ΕΡΤ είχε ο πρόεδρος της Football League Λεωνίδας Λεουντσάκος και είχε την ευκαιρία να κάνει μια πρώτη κουβέντα για το τηλεοπτικό πρόγραμμα μεταδόσεων της νέας αγωνιστικής περιόδου. Υπενθυμίζουμε ότι οι ομάδες της κατηγορίας θα πάρουν ένα συμβόλαιο ύψους 1.8 εκ. ευρώ (συνολικά), όπως έχει αποφασιστεί με βάση την αναδιάρθρωση.

Ο κ. Λενουντσάκος έκανε μια πρώτη συζήτηση, σχετικά με το πόσα παιχνίδια της κατηγορίας θα ήθελε να προβάλει την εβδομάδα ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας, ποιες ημέρες κλπ. Από εκεί και πέρα, άπαντες στην Ένωση περιμένουν τις εθνικές εκλογές και τη στάση που θα κρατήσει η πιθανή νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στις προβλεπόμενες διατάξεις και συμφωνίες της αναδιάρθρωσης.