Δύσκολη η παραμονή Λυριστή στον Διγενή

Χωρίς τον Μιχάλη Λυριστή αναμένεται να "κατέβει" στο νέο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας Δωδεκανήσου ο Διγενής Κοσκινού.

Αν και τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται ακόμα οριστικό, όλα δείχνουν ότι είναι πολύ δύσκολο να ανανεωθεί η συνεργασία μεταξύ των δυο πλευρών αφενός γιατί και ο παίκτης αναμένεται να θέσει ως προτεραιότητα την Α' Κατηγορία και αφετέρου επειδή φαίνεται πως υπάρχει και οικονομική διαφορά.

Όπως και να έχει, το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αμέσως επόμενο διάστημα οπότε και οι δύο πλευρές θα πραγματοποιήσουν το τελικό τους ραντεβού.

Επέστρεψε ο Καρπαθάκης
Στον Διγενή Κοσκινού θα αγωνίζεται και πάλι ο Νίκος Καρπαθάκης. Ο παίκτης συμφώνησε στην πρόταση που του έγινε και έτσι επέστρεψε στο σύλλογο του Κοσκινού. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση, αναφέρονται τα ακόλουθα:

"Ο έμπειρος μεσοαμυντικός ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν με την φανέλα του ΔΙΓΕΝΗ, βάζοντας και αυτός το λιθαράκι του στην τότε άνοδο της ομάδας μας. Την τελευταία σαιζόν αγωνίστηκε για 6 μήνες στον Πολύστρατο και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά και να δώσει πολλές λύσεις στο συγκρότημα του Γιάννη Καμίτση . Η οικογένεια του ΔΙΓΕΝΗ καλωσορίζει τον Νίκο Καρπαθάκη και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες".