Αύριο τα σπουδαία για τον Ηρακλή Μαριτσών

Αύριο το απόγευμα κρίνεται το μέλλον του Ηρακλή Μαριτσών!

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν και επίσημα, στις 8.30μ.μ. πραγματοποιείται η τρίτη και καθοριστική γενική συνέλευση η οποία θα έχει σαν στόχο της να εγκρίνει τους στόχους πρωταθλητισμού που θέτει η διοίκηση Παπαδημήτρη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως είναι γνωστό, στις προηγούμενες δυο προσπάθειες δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί λύση, ωστόσο φαίνεται πως πλέον έχουν βρεθεί οι νέοι παράγοντες που θα μπουν στο διοικητικό σχήμα και αύριο θα γίνουν γνωστά και τα ονόματα τους.

Αμέσως μετά τη γενική συνέλευση θα ξεκινήσει και ο σχεδιασμός του συλλόγου με το θέμα του προπονητή να παίρνει προτεραιότητα και τις πληροφορίες να αναφέρουν πως θα ανανεωθεί η συνεργασία με τον Κώστα Πάττα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος με αφορμή την αυριανή γενική συνέλευση , αναφέρονται τα ακόλουθα:

"Το Δ.Σ του Α.Κ.Σ Ηρακλής Μαριτσών προσκαλεί τα μέλη του στην τρίτη και καθοριστική απολογιστική γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στην κοινότητα Μαριτσών την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 και ώρα 20:30. Η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη. Αγαπάμε την ομάδα και το μέλλον αυτής και βοηθάμε με κάθε τρόπο στην σωστή οργάνωση της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Εκ του Δ.Σ Α.Κ.Σ Ηρακλής Μαριτσών".

Μπαμπάς ο Παπαδημήτρης
Το Δ.Σ του Ηρακλή Μαριτσων, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο εύχονται στο αρχηγό της ομάδας  Εμμανουήλ Παπαδημητρη και την σύζυγο του Ειρήνη να τους ζήσει το μωράκι που έφεραν στο κόσμο. Να είναι τυχερό και να το δουν όπως επιθυμούν.