Στόχος το νταμπλ για τον Απόλλωνα Καλυθιών!

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τον τίτλο όχι μόνο του πρωταθλητή αλλά και του κυπελλούχου, είναι στον Απόλλωνα Καλυθιών!

Είναι κάτι που αποκάλυψε στις πρώτες του δηλώσεις που έκανε στη "Ροδιακή" σαν νέος προπονητής του συλλόγου, ο Σάββας Ορφανίδης.

Μιλώντας λοιπόν για το νέο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας Δωδεκανήσου και για τους στόχους που έχει η ομάδα του, τόνισε τα ακόλουθα:

"Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Για τον λόγο αυτό και οι μετεγγραφές που θα γίνουν θα είναι παίκτες οι οποίοι θα μπορούν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες του πρωταθλητισμού.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τη διοίκηση για την επιλογή που έκανε στο πρόσωπο μου να είμαι ο προπονητής αυτής της ομάδας. Η συμφωνία μας μπορώ να πω ότι επήλθε μέσα σε λίγα λεπτά δεδομένου ότι υπήρχε ταύτιση απόψεων σε όλα".

Ξεκίνησαν οι ανανεώσεις, έτοιμες οι μετεγγραφές!
Σε ότι έχει να κάνει με τον σχεδιασμό, έχει ξεκινήσει με μεγάλο ενθουσιασμό, μιας και ήδη έχει επέλθει συμφωνία με τους παίκτες που θα αποτελέσουν τις μετεγγραφικές κινήσεις.

Πρόκειται για παίκτες οι οποίοι είναι έμπειροι, έχουν συνεργαστεί και στο πρόσφατο παρελθόν με τον κ. Ορφανίδη και είναι σε θέση να υποστηρίξουν τους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει η ομάδα τη νέα χρονιά.

Παράλληλα, προχωράνε με γοργούς ρυθμούς και οι ανανεώσεις. Εισήγηση του νέου προπονητή είναι να παραμείνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές που απάρτιζαν τον περσινό κορμό και η διοίκηση κινείται προς την κατεύθυνση αυτή.