Οι Πάνθηρες της Ρόδου στον 7ο ουρανό

Απόλυτα ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος Κ12 (νικώντας στον τελικό τον ΑΕΡΑ με 6 - 5 στα πέναλτι), είναι ο προπονητής των Πανθήρων Γιώργος Αγγελάκης.

Όπως ο ίδιος τόνισε στη "Ροδιακή", "δεν είναι τόσο η πρωτιά είναι η όλη διαδρομή μέχρι εδώ" και πρόσθεσε και τα ακόλουθα:

"Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος. Μια δουλειά έξι ετών απέφερε καρπούς. Τα παιδιά αυτά τα έχω από την ηλικία των 5 ετών. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Πιστεύω ακράδαντα ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι παίκτες που θα απαρτίζουν τις Μικτές μας ομάδες.

Αυτή η δουλειά που κάνουμε στους Πάνθηρες έχει αποδώσει με τη σημαντική συμβολή του Νίκου Καρπαθάκη, που εκτός από το ότι είναι προπονητής είναι και υπεύθυνος για όλα τα οργανωτικά θέματα.

Επίσης μας έχει βοηθήσει πολύ ο Σταμάτης Κουρδουνάκης, ο οποίος βάζει τις βάσεις στις μικρές ηλικίες αλλά και ο Θωμάς Δάσσιος. Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στον Γιάννη Δατσέρη ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει σημαντική δουλειά στους Πάνθηρες σαν προπονητής τερματοφυλάκων".

Μιλώντας γενικότερα για το πρωτάθλημα είπε: "Ήταν ένα πρωτάθλημα που με την καλή οργάνωση που παρείχε η ΕΠΣΔ και με την σημαντική συμβολή του Γιάννη Μικρόπουλου, βοήθησε το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο ώστε να ανέβει σκαλοπάτια Ευελπιστούμε οι υπεύθυνοι να συνεχίσουν με την ίδια όρεξη για να ανέβουμε και άλλα επίπεδα".

 Στο μεταξύ, η διοίκηση των Πανθήρων, με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα ακόλουθα:
«Οι ΓΑΣ Πάνθηρες Ρόδου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την ΕΠΣΔ και ειδικότερα τους κ. Διακοφώτη, Μικρόπουλο, Αδαμάκη, Πάττα και Μουσακίνια για την άψογη οργάνωση που παρείχαν στα παιδιά μας στην τελική φάση του πρωταθλήματος Κ12.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον κ. Μικρόπουλο Ιωάννη που έκανε τα πάντα φέτος έτσι ώστε να ανέβει επίπεδο το αναπτυξιακό Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο και επίσης ένα μεγάλο μπράβο στον κ. Τσαμπίκο Ζαχαριά που οργάνωσε για φέτος την καλύτερη γιορτή για τα παιδιά μας στο γήπεδο Κοσκινού.

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα φέτος. Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΕΡΑ για την 2η θέση και στον προπονητή της Μιχάλη Πλύγκο. Καλό καλοκαίρι. Forza Panthers».