Παραμένουν Καματερός και Κατσαμάκης στον Διγενή

Παίκτες του Διγενή Κοσκινού και στο νέο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας θα είναι οι Τάσος Καματερός και  Παντελής Κατσαμάκης (φωτό).

Ο νεαροί μετά από συνάντηση που είχαν με τη διοίκηση, αποδέχθηκαν την πρόταση που τους έγινε και έτσι ανανεώσαν τη συνεργασία τους με τον σύλλογο. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Διγενή, αναφέρονται τα ακόλουθα:

Για τον Καματερό: "Σημαντικό ρόλο βεβαίως έπαιξε και η συγκατάθεση του Ιστορικού Διαγόρα Ρόδου τον οποίο η διοίκηση του ΔΙΓΕΝΗ ευχαριστεί για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή για δεύτερη συνεχή σαιζόν, δείχνοντας έτσι και την άριστη συνεργασία των δύο σωματείων".

Για τον Κατσαμάκη: «Η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον νεαρό αμυντικό ποδοσφαιριστή Κατσαμάκη Παντελή, οποίος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και ανδρώθηκε στην ομάδα μας. Ο ποδοσφαιριστής αν και είχε αρκετές προτάσεις από ομάδες του νησιού μας, υπερίσχυσε τελικά το συναίσθημα και η υποχρέωση της επιστροφής της ομάδας στην Α’ κατηγορία. Του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική σαιζόν».