«Κοπτοραπτική» στο βίντεο από την επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στη Κω

«Κοπτοραπτική» στο βίντεο από την επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στη Κω

«Κοπτοραπτική» στο βίντεο από την επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στη Κω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 284 ΦΟΡΕΣ

Πρόκειται για ντροπιαστικές μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλει η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας

Για ντροπιαστικές μεθοδεύσεις που αφορούν το βίντεο από την πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο νησί της Κω, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ, η τοπική οργάνωση Κω της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης έτυχε εντυπωσιακής υποδοχής από τις Κώες και τους Κώους κατά την περιοδεία του στην Κω. Μετά την ευρεία εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές και στο νησί της Κω, ο κωακός λαός έστειλε και πάλι ξεκάθαρο μήνυμα για την επερχόμενη πολιτική αλλαγή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση με φορείς του τουρισμού και στη συνέχεια είχε συνάντηση με τους πολίτες της Κω στο κατάμεστο all day bar Η2Ο, όπου έτυχε εντυπωσιακής υποδοχής.

Βέβαια, οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ για μία ακόμα φορά εμφανίζονται πολύ κατώτεροι των περιστάσεων.
Αφ’ ενός ο κ. Καματερός ισχυρίστηκε ότι τώρα ανακάλυψε ο κ. Μητσοτάκης τα Δωδεκάνησα! Να του υπενθυμίσουμε μόνον ότι ήταν η 4η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Δωδεκάνησα και η 2η στην Κω σε δύο μόλις χρόνια. Αλήθεια, θυμάται να μας πει ο κ. Καματερός πόσες φορές έχει επισκεφθεί την Κω ο κ. Τσίπρας;

Αφ’ ετέρου o ΣΥΡΙΖΑ Βορ. Δωδ/σου σε ανακοίνωσή του -ενδεικτική της προπαγανδιστικής λογικής που τον διέπει- εμφανίζει βίντεο 50 δευτερολέπτων από τη σύσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη με τουριστικούς φορείς διάρκειας άνω της 1 ώρας και προσπαθεί να σπείρει τη συνήθη του λασπολογία.

Δεν σταματά όμως εκεί. Στο βίντεο που παρουσίασε έχουν αποσπασθεί και έχουν τοποθετηθεί μαζί ως ερώτηση - απάντηση δύο τμήματα της σύσκεψης που δεν είναι καν συνεχόμενα, αλλά στην πραγματικότητα απέχουν περίπου 25 λεπτά και δεν αφορούν στο ίδιο ζήτημα! Απλώς και μόνον για να συκοφαντήσει και να προπαγανδίσει.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο ξέρει να πολιτεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Χωρίς επιχειρήματα, χωρίς προτάσεις, χωρίς λύσεις, αλλά με συκοφαντίες και ψεύδη.

Πλέον όμως ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνά εαυτόν. Πλέον στήνει και βίντεο. Αιδώς…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τοποθέτησή του είπε ότι πρέπει να σαρώσουμε σαν οδοστρωτήρες τα εμπόδια που θέτει η Διοίκηση στις επενδύσεις και μίλησε μεταξύ άλλων για την εργασιακή ειρήνη που απαιτείται και για την τήρηση της εργασιακής νομοθεσίας. Διαφωνούν οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και με αυτό;

Αξίζει ο κάθε Κώος και η κάθε Κώα να παρακολουθήσουν το βίντεο με την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.

Να αντιληφθούν όλοι για ακόμα μία φορά τις ντροπιαστικές μεθοδεύσεις που υιοθετούν οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ καθώς βλέπουν την εκλογική τους συντριβή στις 7 Ιουλίου.

Το ξεκαθαρίζουμε και πάλι: Εμείς δεν θα τους ακολουθήσουμε στον κατήφορό τους.»

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για τον θαλάσσιο τουρισμό θα γίνει στην Κω

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Προθεσμία μέχρι την Τετάρτη για να απολογηθούν οι γονείς του βρέφους που πέθανε στην Κω

Συγκλονίζει ο θάνατος βρέφους στην Κω

Ο Δήμος Κω συνεχίζει με έργα σε όλο το νησί - 363.151 € για οδοποιϊα 2.600 μέτρων, στην περιοχή «Βολκάνια» Κεφάλου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Αύξηση χρηματοδότησης της μελέτης για την κατασκευή διαχωριστικής νησίδας στην επαρχιακή οδό Κως-Αεροδρόμιο