Ενημέρωση Ελληνοαμερικανών στη Ρόδο

To Γραφείο των Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας στο πλαίσιο της καθιερωμένης πλέον ετήσιας ενημέρωσης συνταξιοδοτικών θεμάτων, σκοπεύει να επισκεφθεί το νησί της Ρόδου με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των Ελληνοαμερικανικών και των Ελλήνων μεταναστών στις ΗΠΑ, που τώρα κατοικούν στο νησί.

Η ενημέρωση θα αφορά τις τελευταίες εξελίξεις και εφαρμογές για τις Συντάξεις του Αμερικανικού Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων του επονομαζόμενου Social Security Administration. Για το σκοπό αυτό, κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας, ειδικευμένο σε συνταξιοδοτικά θέματα θα βρίσκεται στη Ρόδο, πρόθυμο να λύσει οποιοδήποτε συνταξιοδοτικό πρόβλημα.
Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την 18η Ιουνίου 2019 ημέρα Τρίτη στις 10:00 π.μ. και θα διαρκέσει έως τις 2:00 μ.μ. στην Αίθουσα Επιμελητηρίου, Γρηγορίου Λαμπράκη 8. Η παρουσία και η συμμετοχή σας θα είναι χρήσιμη.
Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε τον Επίτροπο (Warden) του νησιού της Ρόδου για υποθέσεις Ελληνοαμερικανών Κον Χρήστο Ζαβοριανό στο τηλέφωνο 6946797587 ή στο
Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας στο Τηλ 210-7202426 καθημερινά από 9:30-11:30 εκτός Τετάρτης.