Ράλι ζωής από πατέρα και γιο στην Αυστραλία

Ο ομογενής Γιώργος Παπαδόπουλος, μέλος της Παγκωακής Αδελφότητας, και ο γιος του Νικόλας συμμετέχουν και πάλι στο ράλι συγκέντρωσης χρημάτων για τον οργανισμό στήριξης παιδιών που πάσχουν από νεφρική νόσο ή ανεπάρκεια, Kidney Kids. 

Το ράλι που διοργανώνεται κάθε χρόνο έχει μοναδικό του στόχο να αλλάξει τη ζωή των παιδιών και των νέων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα νεφρά τους. 

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν ώστε τα παιδιά που πάσχουν από τη νόσο να έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν με τις οικογένειές τους μια κατασκήνωση που διαθέτει εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και εξοπλισμό, κάτι που δεν θα ήταν εύκολο να κάνουν λόγω της κατάστασης της υγείας τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος είναι και ο ίδιος πάσχων, οπότε καταλαβαίνει καλύτερα από τον καθένα τι περνούν αυτά τα παιδιά και πόσες χαρές της ζωής είναι αναγκασμένα να στερηθούν λόγω της νόσου. Έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη και κανένα δισταγμό, μαζί με το γιο του Νικόλα, δήλωσαν συμμετοχή στο ράλι προκειμένου να χαρίσουν το χαμόγελο της ξενοιασιάς σε όσα περισσότερα παιδιά μπορούν. 

Ο αγώνας ανθρωπιάς θα ξεκινήσει γι’ αυτούς στις 7 Αυγούστου. οπότε θα διανύσουν 1300 χιλιόμετρα για να φτάσουν στο σημείο εκκίνησης του ράλι στο Port Macquarie. Από εκεί και μέχρι το τέρμα της διαδρομής, θα κάνουν αρκετές στάσεις σε διάφορες πόλεις, όπως Uralla, Goondiwindi, Miles και Toowoomba για να ξεκουραστούν. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το ράλι θα ολοκληρωθεί στις 17 Αυγούστου με την άφιξή τους στο Armidale.

Ο Γιώργος και ο Νικόλας έχουν λάβει μέρος αρκετές φορές στη συγκεκριμένη διοργάνωση και κάθε χρόνο, όπως λένε, αποκτούν όλο και περισσότερους υποστηρικτές. Η Παγκωακή Αδελφότητα και τα μέλη της στέκονται πάντα δίπλα τους και απευθύνουν έκκληση προς την ελληνική κοινότητα να στηρίξει την προσπάθειά τους ώστε να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία.
Δωρεές μπορούν να γίνονται απευθείας στο Kidney Kids ή στην Παγκωακή Αδελφότητα.

(Πηγή: Neoskosmos.com)