Εθνικός: Ανακοινώθηκε μεν ο Χοσάδας, αλλά...

Μπορεί ο Εθνικός Αρχίπολης να έχει ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Βαγγέλη Χοσάδα, όμως δεν είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας!

Και αυτό διότι ο ίδιος έχει καταθέσει τα χαρτιά του προκειμένου να δουλέψει ως εκπαιδευτής τερματοφυλάκων της UEFA στην Ελλάδα και περιμένει τη σχετική απάντηση. 

Αν είναι θετική, δεν θα μπορέσει να αναλάβει όχι μόνο τον Εθνικό αλλά και καμία άλλη ομάδα, δεδομένου ότι δεν θα έχει τον απαιτούμενο χρόνο καθώς θα είναι τις περισσότερες φορές εκτός Ρόδου. Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στον Ιούνιο.  Είναι πιθανό δηλαδή, η ομάδα της Αρχίπολης να βρεθεί σε αναζήτηση νέου προπονητή ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας.

Στο μεταξύ δυο ακόμα παίκτες ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον σύλλογο. Πρόκειται για τους Κυριάκο Στελλά και Γιώργο Μπόσινα οι οποίοι θα φορούν την ίδια φανέλα και τη νέα χρονιά. Αυτό ανακοίνωσε και επίσημα χθες η διοίκηση του Εθνικού.   Επίσης και τη νέα σεζόν θα συνεχίσει να φοράει τα κυανόλευκα ο Λουκάς Τσοπανάκης δίνοντας αρκετές λύσεις στο ρόστερ του Εθνικού.