Οι επιδείξεις τζούντο της «Φλόγας» Ρόδου

Πραγματοποιείται την προσεχή Κυριακή 16 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο του στίβου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο "Καλλιπάτειρα (μπροστά από την εξέδρα), η καθιερωμένη καλοκαιρινή επίδειξη του τμήματος τζούντο του συλλόγου Φλόγα.

Για το θέμα αυτό, ο σύλλογος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση προβλέπεται από τους τζουντόκα της Φλόγας με μέριμνα, εποπτεία και πολύ… μεράκι από τους καταξιωμένους προπονητές κ. Χατζηνικολάου Μιχαήλ και κα Μαυρομάτη Κατερίνα. Στην εκδήλωση είναι όλοι καλεσμένοι, γονείς, συγγενείς και φίλοι αθλητών, αλλά και όσοι θα ήθελαν να γνωρίσουν το Ολυμπιακό άθλημα του Τζούντο.

Η γιορτή στη Σάλακο
Πραγματοποιήθηκε στη Σάλακο η καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή του τμήματος Τζούντο Σορωνής της “Φλόγας”, που περιλάμβανε επίδειξη δεξιοτήτων και τεχνικών τζούντο και απονομή των έγχρωμων ζωνών, στους μαθητές τις σχολής. Η επίδειξη έγινε με την εποπτεία και την καθοδήγηση του προπονητή και ιδρυτή της Φλόγας κ. Χατζηνικολάου Μιχαήλ και περιελάμβανε ασκήσεις μεγάλου βαθμού δυσκολίας που οι μαθητές εκτέλεσαν άψογα και με απόλυτο συγχρονισμό, αποσπώντας το χειροκρότημα των φίλων του αθλήματος που παρευρέθηκαν.

Το Δ.Σ. της Φλόγας ευχαριστεί θερμά όσους βοήθησαν και συνέβαλλαν στην άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης και ιδιαιτέρως το τοπικό συμβούλιο της Σαλάκου και τον πρόεδρο κ. Αγρέλλη Γιάννη, τον πολιτιστικό σύλλογο Σαλάκου για την παραχώρηση της μικροφωνικής εγκατάστασης, τον διευθυντή του Δημοτικού σχολείου κ. Ζώρζο Δημήτρη για την παραχώρηση της αυλής του σχολείου, την ΕΘ.ΟΜ.ΑΚ. για τον καθαρισμό και την προετοιμασία του χώρου, τον κ. Ντάνη Πετράν για τη μεταφορά των στρωμάτων και την κα Στουππή Δέσποινα που χάριν στις πρωτοβουλίες και τις ενέργειές της, συνέβαλε τα μέγιστα στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Τέλος το Δ.Σ της “Φλόγας”, συγχαίρει όλους τους αθλητές του τμήματος τζούντο της Σορωνής, για την άψογη εκτέλεση του προγράμματός τους, αλλά και για την γενικότερη παρουσία τους και τις αγωνιστικές τους επιδόσεις σε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά για την “Φλόγα”, και ευχαριστεί θερμά τους γονείς, για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους στο έργο του συλλόγου".