ΑΣ Ρόδος: Ξεκινούν οι επαφές με παίκτες

Την άλλη εβδομάδα αναμένεται στο νησί μας ο νέος προπονητής της Ρόδου Νίκος Κουρμπανάς.

Η έλευσή του θα σηματοδοτήσει εξελίξεις δεδομένου ότι θα προχωρήσουν όλα τα θέματα που σχετίζονται με το ρόστερ και τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά και τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

Κατά τα άλλα, οι πρώτες συζητήσεις για το θέμα των μετεγγραφών και των λοιπών θεμάτων θα γίνουν άμεσα, μιας και η διοίκηση αποφάσισε την δημιουργία μιας τεχνικής επιτροπής, αρμόδια για να ξεκινήσει τις επαφές. Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν τα "ελάφια", αναφέρονται τα ακόλουθα: 

"Κατά τη χθεσινή (13/06) συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, του Α.Σ ΡOΔΟΣ συζητήθηκαν θέματα όπως οι μεταγραφές, αποδεσμεύσεις και δανεισμοί ποδοσφαιριστών. Ορίστηκε Τεχνική Επιτροπή που θα απαρτίζεται από τον πρόεδρο κ. Μαρτίνη, τον προπονητή κ. Κουρμπανά, τον Γενικό αρχηγό Νικήτα Μαλλιάκα και τα μέλη Φραντζή Καλούδη και Νικήτα Χαρτερό. Έγινε γνωστό επίσης, ότι την προσεχή εβδομάδα θα έρθει στη Ρόδο, ο προπονητής κ. Κουρμπανάς όπου και θα συζητήσει με τη διοίκηση για τους παίκτες και την προετοιμασία της ομάδας. 

Ορίστηκε επιτροπή για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας με επικεφαλής τον Νίκο Γερονικόλα. Τέλος, ορίστηκε περί τα μέσα Αυγούστου, να γίνει Αθλητικό Πανηγύρι, στις νέες εγκαταστάσεις του Συλλόγου μας, στον Άγιο Δημήτριο".