"Φωτιές" άναψε ο πρώην τερματοφύλακας της Ρόδου Μιχάλης Κεφάλας με επιστολή του

"Φωτιές" άναψε ο πρώην τερματοφύλακας της Ρόδου Μιχάλης Κεφάλας με επιστολή του

"Φωτιές" άναψε ο πρώην τερματοφύλακας της Ρόδου Μιχάλης Κεφάλας με επιστολή του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 725 ΦΟΡΕΣ

Τον "αδειάζουν" ο πρώην συμπαίκτης του Σταμάτης Καντιμοίρης και ο γενικός αρχηγός Νικήτας Μαλλιάκας. Με μήνυση "απαντάει" η διοίκηση της Ρόδου

"Πόλεμος" έχει ξεσπάσει στην ομάδα της Ρόδου μετά την επιστολή που απέστειλε ο πρώην τερματοφύλακας του συλλόγου Μιχάλης Κεφάλας ο οποίος εξαπέλυσε πολλά "καρφιά" για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας κατά την διάρκεια της πρόσφατης αγωνιστικής περιόδου.

Τα "ελάφια" περνούν στην αντεπίθεση, "απαντώντας" με μήνυση που θα καταθέσουν την προσεχή Τρίτη, ενώ τοποθέτηση επί του θέματος έκανε και ο γενικός αρχηγός Νικήτας Μαλλιάκας μιλώντας στο ραδιόφωνο του SKY 100.8 και ο αρχηγός και πιο έμπειρος ποδοσφαιριστής Σταμάτης Καντιμοίρης, μέσω επιστολής του. Και οι δυο ουσιαστικά "αδειάζουν" με αυτά που λένε τον πρώην τερματοφύλακα των "πρασίνων". Αναλυτικά, είπαν τα ακόλουθα:

Σταμάτης Καντιμοίρης: «Η ομάδα μας έκανε το πρώτο βήμα και επέστρεψε στην Γ Εθνική κατηγορία. Θέτει για φέτος υψηλούς στόχους. Δεν θέλω να αναφερθώ στο τι έχει γίνει κατά την περσινή περίοδο, κατά την οποία δημιουργήσαμε ομάδα την τελευταία στιγμή και κατακτήσαμε με κόπο το πρωτάθλημα .Μιλώντας παρακάτω δεν θέλω να θίξω κανέναν. Το λέω χωρίς ειρωνεία:

Για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους τον Δεκέμβρη, ο Κύριος Ντουρουτλής αδυνατούσε να βρίσκεται κοντά στην ομάδα. Οπότε το βαρύ φορτίο το σήκωσε ο πρόεδρος της ομάδας μας κύριος Μαρτίνης. Είχαμε μπάτζετ επαγγελματικής κατηγορίας! Ο φίλαθλος κόσμος καταλαβαίνει τις μεγάλες υποχρεώσεις και απαιτήσεις που είχε η ομάδα με αποτέλεσμα να έχουμε κάποιες μικρές καθυστερήσεις οφειλών, αλλά όχι σοβαρές. Αλλά και κάποιες αναταράξεις στον χώρο των αποδυτηρίων, τις οποίες σαν αρχηγός προσπάθησα να τις ισορροπήσω. Θεωρώ πως το κατάφερα σε μεγάλο βαθμό μαζί με ορισμένους συμπαίκτες μου.

Υπήρχαν όμως και κάποιες σοβαρές παρεξηγήσεις μέσα στα αποδυτήρια, που ήταν και είναι στο χέρι του προέδρου να τις λύσει, όχι όμως οτι δεν κυλούσαν τα πάντα ομαλά. Πιστεύω πως με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνει. Στα τόσα χρόνια που είμαι στην ομάδα αρχηγός και ποδοσφαιριστής, ήταν από τις λίγες φορές που ένιωσα ξανά τόσο έντονα συναισθήματα. Αυτό ήταν η επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Παρακάτω θέλω να επισημάνω ότι, όταν είχαμε κάποιες αμφιβολίες πως θα μείνουμε απλήρωτοι επειδή το πρωτάθλημα τελείωνε, ο κύριος Μαρτίνης εμφανίστηκε στο χώρο των αποδυτηρίων με δική του πρωτοβουλία και χωρίς την συνοδεία των γενικών αρχηγών (δίχως να θέλω να θίξω κάποιον) και δεσμεύτηκε ότι θα μας καλύψει οικονομικά. Μέχρι στιγμής το εκπληρώνει.
Δόξα τω θεώ έχω χορτάσει από όλα αυτά τα καλά του ποδοσφαίρου, σέβομαι και αγαπάω την ομάδα μου, είναι το σπίτι μου και δεν θα με κάνει κανένας να την εγκαταλείψω. Στην Ρόδο βαδίζω με βάση την αγάπη μου και όχι το προσωπικό συμφέρον. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όποιοι θεωρούν πως θα εγκαταλείψω την Ρόδο. Έχουμε όλοι υποχρέωση να στηρίξουμε την ομάδα μας, μηδενός εξαιρούμενου. Είμαι Ρόδος και σαν αρχηγός της ομάδας μετά από 17 χρόνια παρουσίας, ήταν υποχρέωση μου να γράψω την συγκεκριμένη επιστολή».

Νικήτας Μαλλιάκας:

«Είναι πραγματικά ντροπή να λέγονται τέτοια πράγματα. Πραγματικά είμαι εξοργισμένος. Πως είναι δυνατόν να γίνεται λόγος για το φαγητό των ποδοσφαιριστών τη στιγμή που άπαντες έτρωγαν στα καλύτερα εστιατόρια; Με πρωτοβουλία του προέδρου, τα Χριστούγεννα οι παίκτες που έμειναν στο νησί έφαγαν στο γνωστό εστιατόριο Κοντίκι. Για ποιες μπάλες μιλάει; Ας έρθει όποιους θέλει να του δείξω τα τιμολόγια αγοράς για να δει πόσο έχει ξοδέψει φέτος η Ρόδος για μπάλες. Υπήρξαν ορισμένες καθυστερήσεις στο οικονομικό κομμάτι, όμως στο πλαίσιο του λογικού ανάλογα και με την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα. Η διοίκηση έκανε ότι περνάει από το χέρι της για να είναι όλα εντάξει και δεν μπορεί να έχει κανένας παράπονο. Ο Μιχάλης μετά το παιχνίδι στα Μαριτσά μας είπε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και από εκεί και πέρα υπολειτουργούσε. Εχει γνώση ο φίλαθλος κόσμος για το τι πραγματικά συμβαίνει. Η καθυστέρηση σε πληρωμές ήταν για λιγότερο από δεκαπέντε μέρες κι ας αφήσει τα παραμύθια».

Σχετικά με τη λέξη «νταηλίκι» που ανέφερε ο Κεφάλας ότι κάποιος πουλούσε στα αποδυτήρια σε παίκτες «σημαίες» της ομάδας, είπε τα ακόλουθα:
«Οι σημαίες της ομάδες είναι κρεμασμένες στα γραφεία των βετεράνων. Μπορεί κάποιος να περάσει από εκεί να τις δει. Αυτές είναι οι πραγματικές σημαίες. Δεν υπάρχουν άλλες σημαίες. Τώρα αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει και να έρχεται όποτε ο ίδιος κρίνει προπόνηση, τι πρέπει να του πούμε στα αποδυτήρια; Αν αυτό ορισμένοι το θεωρούν νταηλίκι, τι να πω… Σε μια ομάδα όπως η Ρόδος δεν δικαιούται κανένας να κάνει ότι θέλει. Είχα πει πολύ καιρό πριν ότι σε αυτή την ομάδα θα πρέπει να αλλάξουν και τα πλακάκια. Εμείς αλλάξαμε πολλά πράγματα αλλά ακόμα όχι …τα πλακάκια».

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή