Ελπίζουμε να  «ξυπνήσουν» από τη βαθια νιρβάνα πριν η κατάσταση γίνει μη αντιστρέψιμη στο αεροδρόμιο της Ρόδου

● Όσο κι αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους, η διαφορά των κατοίκων των νησιών μας σε σχέση με άλλες περιοχές, είναι ότι κυριαρχεί ακόμα ο πολιτικός πολιτισμός. Τόσο στην επίσκεψη Κυρ. Μητσοτάκη όσο και σε αυτή τη χθεσινή του Αλ. Τσίπρα, το κλίμα ήταν αυτό που επιβάλλεται σε κάθε παρόμοια πολιτική αναμέτρηση. Ανεξάρτητα από το  τι πιστεύει ο καθένας, οι ακραίοι και οι ακρότητες δεν ταιριάζουν στον τόπο μας.

● Ελπίζουμε όλοι εκείνοι που σήμερα βρίσκονται σε βαθιά νιρβάνα, να  «ξυπνήσουν» πριν η κατάσταση γίνει μη αντιστρέψιμη για το αεροδρόμιο της Ρόδου και την τουριστική εικόνα του νησιού μας.

● Τελικά γιατί έμεινε έξω από το βουλευτικό ψηφοδέλτιο ο Γιώργος Νικητιάδης, θα μάθουμε ποτέ; Γιατί με αυτά τα μισόλογα που ακούμε και διαβάζουμε άκρη δεν μπορεί να βγάλει κανείς.

● Εξακολουθεί να μην εξελίσσεται καλά η τουριστική σεζόν στη Ρόδο και σε άλλα νησιά της περιοχής μας. Αυτό δείχνουν οι κρατήσεις κι ο πρώτος απολογισμός των προηγούμενων εβδομάδων.  Κι αν δεν αντιστραφεί η κατάσταση, τότε θα μιλάμε για τη χειρότερη δυνατή εξέλιξη των τελευταίων ετών.

O (πολύ) κακός