Επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ.- ΠΑΣΟΚ Βάιου Καλοπήτα στη Σύμη

Τη Σύμη επισκέφθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του  Κινήματος Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ κ. Βάιος Καλοπήτας.

Κατά την περιοδεία του στη Σύμη, ο υποψήφιος βουλευτής συνοδευόμενος από συνεργάτες του, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με κατοίκους, εργαζόμενους και επιχειρηματίες του νησιού και να ακούσει τους προβληματισμούς τους για ζητήματα καθημερινότητας αλλά και ανάπτυξης.

«Η Σύμη έχει  έρθει αντιμέτωπη με αρκετές προκλήσεις τα τελευταία χρόνια.  Στο έντονο κύμα του προσφυγικού ζητήματος ήταν από τους πρώτους αποδέκτες.  Η κλιματική αλλαγή άφησε στο νησί πληγές που ακόμα επουλώνονται.Η νησιωτική επιχειρηματικότητα χρειάζεται την υποστήριξήμας, γι αυτό και η επαναφορά των μειωμένων συντελεστών αποτελεί μονόδρομο.

Στη Σύμη, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τους Δωδεκανήσιους συντοπίτες μας για αυτά και για άλλα πολλά που πρέπει να δούμε με προσοχή.Πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ακριτική Ελλάδα για τις προκλήσεις του αύριο.

Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε να βελτιώσουμε το παρόν και να αλλάξουμε το μέλλον», δήλωσε με την ολοκλήρωση της περιοδείας του ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής  - ΠΑΣΟΚ κ. Βάιος Καλοπήτας, καλώντας και τους κατοίκους της Σύμης, να στείλουν μαζί Μήνυμα Αλλαγής, υπερψηφίζοντας το Κίνημα Αλλαγής στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.