Περιοδεία της Ελευθερίας Φτακλάκη σε Κάσο - Κάρπαθο

Περιοδεία της Ελευθερίας Φτακλάκη σε Κάσο - Κάρπαθο

Περιοδεία της Ελευθερίας Φτακλάκη σε Κάσο - Κάρπαθο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 243 ΦΟΡΕΣ

Περιοδεία στα νησιά Κάσο και Κάρπαθο πραγματοποίησε στο πλαίσιο του προεκλογικού της αγώνα η Ελευθερία Φτακλάκη, υποψήφια βουλευτή με το Κίνημα Αλλαγής στα Δωδεκάνησα.

Στην Κάσο η κα Φτακλάκη συναντήθηκε με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο, Μιχάλη Ερωτόκριτο όπου και συζήτησαν τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές του νησιού. Άλλωστε, ο κος Ερωτόκριτος, ως Έπαρχος Καρπάθου και η κα Φτακλάκη ως αντιπεριφερειάρχης τουρισμού στο Ν. Αιγαίο, είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν για το ακριτικό νησί της Κάσου.

Επίσης, συναντήθηκε με τον γραμματέα της ΤΟ του Κινήματος Αλλαγής, Γιάννη Ερωτόκριτο και συζήτησαν τις πολιτικές εξελίξεις και την δυναμική πορεία του Κινήματος Αλλαγής.

Η κα Φτακλάκη συνομίλησε με κατοίκους του νησιού και άκουσε τα προβλήματα τους που άπτονται των εξής θεμάτων:

1ο) Υγεία καθώς δεν υπάρχει ιατρικό προσωπικό

2ο) Καλύτερη συγκοινωνία και διασύνδεση όλο το χρόνο με την Σητεία της Κρήτης

3ο) Μέριμνα για τη μείωση του κόστους των αεροπορικών εισιτηρίων

4ο) Δημιουργία υποδομών ( Σχολεια, ΧΥΤΗ, οδικό δίκτυο, κα)

5ο) Στοχευμένες πολιτικές για τον τουρισμό καθώς η σαιζόν περιορίζεται μόνο τον μήνα Αύγουστο ( και μάλιστα το πρώτο 20 ήμερο).

Στη συνέχεια η κα Φτακλάκη επισκέφθηκε το νησί της Καρπάθου, όπου και περιόδευσε συνοδευόμενη από τους πολιτικούς συντρόφους, Μιχάλη Χανιώτη, συνυποψήφιο με το Κίνημα Αλλαγής (τέως Έπαρχο και Δήμαρχο Καρπάθου), τον Γιάννη Χαροκόπο, πολιτευτή του ΚΙΝΑΛ, τον Γιώργο Παππά, γραμματέα της ΤΟ ΚΙΝΑΛ και την αγαπημένη φίλη της Φραγκίσκα , τους οποίους και ευχαριστεί θερμά για την υποστήριξη!

Επισκεπτόμενη στο νησί η κα Φτακλάκη είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει με πολίτες και φίλους, να ακούσει τις αγωνίες τους και τα προβλήματα του νησιού.

Εν κατακλείδι, απαιτείται άμεσα η λειτουργία του νέου νοσοκομείου, η δημιουργία υποδομών δημοσίου συμφέροντος ( λιμάνι, αποχετευτικό, κα), καλύτερη διασύνδεση με την ηπειρωτική Ελλάδα και τα άλλα νησιά, στοχευμένες πολιτικές για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου..

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η κα Φτακλάκη «Τα προβλήματα στα νησιά μας είναι πολλά και απαιτούν λύσεις και όχι ευφυολογήματα και «κάλπικες υποσχέσεις» προεκλογικού τύπου, που συνηθίζει ο Αλέξης Τσίπρας. Στις 7 Ιουλίου αλλάζουμε σελίδα. Τα Δωδεκάνησα ψηφίζουν Κίνημα Αλλαγής.»

Διαβάστε ακόμη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα προσφύγει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ρόδου

Διορθώθηκαν τα λάθη στους σταυρούς

Δύο αιτήσεις για τους σταυρούς στις δημοτικές εκλογές

Συγχαρητήρια επιστολή δημάρχου Λέρου προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο οι πέντε βουλευτές της Δωδεκανήσου

Συγχαρητήρια του Χ. Κόκκινου στους νεοεκλεγέντες βουλευτές και υπουργούς για το Νότιο Αιγαίο

Ποιοι από τους υποψηφίους κυριάρχησαν σε σταυρούς στις πόλεις και τα χωριά της Δωδεκανήσου

Εκδόθηκαν από το Πρωτοδικείο τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών