Απάντηση του Π. Σαχίνη στη ν.ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Aπό τον κ. Παναγιώτη Σαχίνη, σε απάντηση ανακοίνωσης της ν.ε. του ΣΥΡΙΖΑ που εκδόθηκε πριν τις δημοτικές εκλογές, αναφορικά με την υποψηφιότητά του, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
“Προς τους κυρίους και τις κυρίες της Ν. Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου. 

Επειδή έχει και η γελοιότητα της προπαγάνδας τα όριά της, κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, σας οφείλω μια απάντηση στην προσβλητική και συκοφαντική ανακοίνωση που εκδώσατε εναντίον μου, η οποία δημοσιεύτηκε σε ΜΜΕ τοπικής και πανελλαδικής εμβέλειας, συμπεριλαμβανομένου και του κομματικού σας παραμάγαζου της ΕΡΤ. Ναι, ανεπιτήδειοι, κομματικοί εγκάθετοι του ΣΥΡΙΖΑ, πολιτεύτηκα με την Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο το 2014 και εάν θεωρήσω ότι ο τόπος μας με χρειάζεται θα το ξανακάνω και ασφαλώς δεν θα σας ρωτήσω.

Συστάσεις δεν δέχομαι από μειοδότες των εθνικών θεμάτων και εθνομηδενιστές που το μόνο τους μέλημα είναι να γαντζώνονται στην εξουσία, την οποία κατέκτησαν με ψεύτικες υποσχέσεις, με σκοπό να καταστρέψουν ό,τι έχει απομείνει όρθιο στην πατρίδα μας. Μιλήσατε για μάσκες, ποιοι εσείς. Που από μάσκες (στην τοπική λαϊκή γλώσσα μουτσούνες) και κουκουλοφόρους γνωρίζετε καλύτερα, όπως γνωρίζετε από αγκαλιες και από παρελάσεις πολύχρωμες. Στη συνείδηση του Ελληνικού λαού θα μείνετε ως οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες που πέρασαν ποτέ, και αυτό θα επιβεβαιωθεί απο τον ιστορικό του μέλλοντος. Ταμπέλες από ανιστόρητους ανθέλληνες και από αγεωγράφητους που νομίζουν ότι Μυτιλήνη και Λέσβος είναι διαφορετικά νησιά δεν δέχομαι .

Χαρακτηρισμοί από τέτοιους επαγγελματίες παραχαράκτες της Ιστορίας που παρουσιάζουν τη μικρασιατική καταστροφή σαν συνωστισμό είναι για μένα έπαινοι.! Κάτι δηλώσεις περί θεμιτών συμφερόντων της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο ( Κοτζιάς, Κατρούγκαλος), με έμμεσες αναφορές στο Καστελόριζο, νομίζετε πως τις έχει ξεχάσει ο ελληνικός λαός; Λοιπόν, για να τελειώνουν τα καλαμπούρια, εγώ είμαι και θα παραμείνω ταγμένος στην υπηρεσία των Δικαίων της πατρίδας μου, έννοιες παντελως άγνωστες σε εσάς (Δίκαια της Πατρίδας) Ποτέ δεν υπήρξα εγγεγραμένο μέλος σε κάποιο κίνημα ή κόμμα αλλά επικροτώ και συστρατεύομαι με οποιοδήποτε πολιτικό σχηματισμό, περιφέρειακο η δημοτικό, που κατά την κρίση και σκέψη μου θεωρώ πως υπηρετεί τον τόπο.

Οι σκοποί μας διαφέρουν. Εγώ δεν περιμένω κανέναν να με βολέψει σε θεσούλες ή κάπου στο Δημόσιο κάνοντάς με γενίτσαρο (πολιτικό στρατιώτη ), ούτε θα είμαι ποτέ  σε εντεταλμένη υπηρεσία καταστροφής της Ελλάδος όπως εσείς. Όσον αφορά τις ιδεολογικές μου αντιλήψεις, σας διαβεβαιώ πως είμαι επαρκώς συνειδητοποιημένος όντας υποστηρικτής της σοβαρής αξιοκρατικής δημοκρατίας και όχι της δημοκρατίας αλα καρτ όπως εσείς την επιθυμείτε και την εφαρμόζετε. Άλλωστε πού να ξέρετε εσείς από ιδανικά; Ξεπουλάτε τα πάντα για θέσεις και αξιώματα.

Ο εκλεκτός σας για τον δήμο Ρόδου είχε αναγνωρισμένα στελέχη από λα.ο.ς , ακόμα και από τον Σώρα, όμως δια μαγείας ήταν αόρατα. Ήσασταν, είστε, και θα είστε λασπολόγοι ! Το χαρακτηρισμό «υποκείμενο» σας τον επιστρέφω. Μεγαλύτερα υποκείμενα δημοσιοκηφήνες από εσάς δεν υπάρχουν. Και γνωρίζω καλά τι λέω γιατί σας ξέρω. Στην προκειμένη περίπτωση θεωρούσα και θεωρώ ως καταλληλότερο Δήμαρχο του νησιού μας τον Αντώνη Καμπουράκη, ο οποίος είμαι βέβαιος πως θα ωφελήσει τη Ρόδο μας, για αυτό το λόγο και συστρατεύτηκα μαζί του. Προσπαθήσατε με δόλιο τρόπο να χτυπήσετε εμένα και τον συνδυασμό, αλλά δεν καταφέρατε τίποτα!!!

Ο συνδυασμός μας κέρδισε επάξια την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας και μια νέα ημέρα έχει ξημερώσει για τη Ρόδο. Όσο για εσάς: εσείς έχετε πάρει ανεπίστρεπτα τον δρόμο που θα σας οδηγήσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ως τους μεγαλύτερους λαοπλάνους, εθνομηδενιστές και ακαμάτηδες που κατέλαβαν την εξουσία του τόπου.
 Παναγιώτης Σαχίνης”