Άστραψε και βρόντηξε ο Δ. Κρεμαστινός

Άστραψε και βρόντηξε  ο Δ. Κρεμαστινός

Άστραψε και βρόντηξε ο Δ. Κρεμαστινός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1559 ΦΟΡΕΣ

Άστραψε και βρόντηξε για τις επιθέσεις που δέχεται από μια μικρή ομάδα οργανωμένων συντρόφων του, με αφορμή τη μη ένταξη του Γιώργου Νικητιάδη στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής, ο βουλευτής Δωδεκανήσου και εκ νέου υποψήφιος, Δημήτρης Κρεμαστινός.

«Ουδέποτε έβαλα βέτο για τη μη κάθοδο στις εκλογές του Γιώργου Νικητιάδη» δήλωσε χθες στην ΕΡΤ Ρόδου, προσθέτοντας ότι αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Ανέφερε ότι από το 2012 δέχεται πόλεμο από συγκεκριμένους κύκλους χωρίς να αντιδρά και ότι το μόνο που ήθελε, όταν διαμήνυε πως θα έπαιρνε τις τελικές του αποφάσεις για την υποψηφιότητά του ή μη με την επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου, ήταν να διαφυλάξει την ψυχική του ηρεμία.

«Ενώ σε όλη την Ελλάδα με σέβονται και με εκτιμούν, είπε, κάποιοι στη Δωδεκάνησο, που δεν γνωρίζω από ποιους υποκινούνται, ασχημονούν σε βάρος μου στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης», τονίζοντας ότι αυτό υφίσταται από το 2012 και αυτό ήθελε να αποφύγει.

«Δεν σέβονται ούτε το γεγονός πως είμαι ο μοναδικός νησιώτης που κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής από το Κίνημα Αλλαγής. Αυτοί είναι όμως οι άνθρωποι» κατέληξε ο κ. Κρεμαστινός.

Διαβάστε ακόμη

Η βράβευση του Γιώργου Ζαχαριάδη

Η γενική συνέλευση της F.E.V.R. (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Θυμάτων Τροχαίων) θα διεξαχθεί στη Ρόδο στις 26-28 Απριλίου 2024

Α. Κολιάδης: Ευθύνη της ΕΤΑΔ τα αυθαίρετα σε αιγιαλό και παραλία

Ξεπέρασε τις 114.000 εγγραφές η επιστολική ψήφος

Τη νότια Ρόδο επισκέφθηκε το σαββατοκύριακο ο Πύρρος Δήμας

Η προσφορά του συλλόγου «Αγία Μαρίνα»

Οφείλουμε να συμπεριφερόμαστε στη Ρόδο μας όπως της αρμόζει

Την Τρίτη στη Ρόδο ο Στεφανος Κασσελάκης