Συνέχεια ανανεώσεων στη Ρόδο με Γεωργίου

Με τα μούτρα στη δουλειά έχουν πέσει τις τελευταίες ημέρες οι παράγοντες της Ρόδου καθώς έχουν φουλάρει τις μηχανές για να ολοκληρώσουν το ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς.

Τις τελευταίες ημέρες δίνουν μεγάλο βάρος στην ανανέωση των συνεργασιών και όπως φαίνεται πολύ σύντομα θα έχουν ολοκληρώσει όλες τις επαφές.

Μετά τον Θανάση Μπίσα, ο νέος παίκτης που συμφώνησε με την ομάδα και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και τη νέα χρονιά είναι ο Άκης Γεωργίου.

Ο ποδοσφαιριστής που ήταν από τα βασικά στελέχη του συλλόγου και στο πρόσφατο πρωτάθλημα της Α' Τοπικής Κατηγορίας, είναι πανέτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του και τη νέα χρονιά βοηθώντας τον σύλλογο να διακριθεί και στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Σειρά παίρνουν και οι υπόλοιποι παίκτες που ήταν στο ρόστερ των "ελαφιών" και σύντομα θα σημειωθούν εξελίξεις.

Στην τελική ευθεία οι μετεγγραφές
Κατά τα άλλα, οι παράγοντες της Ρόδου ασχολούνται και με το μετεγγραφικό ζήτημα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχουν γίνει αρκετές επαφές,  οι περισσότερες από τις οποίες μάλιστα θεωρούνται και προχωρημένες.

Η διοίκηση της Ρόδου σε συνεργασία με τον προπονητή Νίκο Κουρμπανά, έχουν κινηθεί όλο αυτό το διάστημα με άκρα μυστικότητα για ευνόητους λόγους και όπως φαίνεται είναι έτοιμοι να κάνουν την τελική τους επιλογή.

Όπως έχουμε γράψει ξανά, η Ρόδος θα προχωρήσει στην απόκτηση παικτών που προέρχονται κυρίως από ανώτερες κατηγορίες και που θα είναι σε θέση να κάνουν την πολύ μεγάλη διαφορά ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.