Βραβεύτηκαν μαθητές και μαθήτριες που  διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς του «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» διοργάνωσαν με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου για δέκατη συνεχή χρονιά την εκδήλωση με τίτλο: «Ο δρόμος προς την κορυφή». 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 14 Ιουνίου στις 18:30 στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των εγκαταστάσεών τους. Στην εκδήλωση αυτή βραβεύτηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες που διακρίθηκαν στον Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό «Κangaroo 2019» καθώς και οι μαθητές που διακρίθηκαν στον Διεθνή Διαγωνισμό για την αγγλική γλώσσα “Kangaroo Global Linguistics”.

Επίσης, βραβεύτηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» που κατά το σχολικό έτος 2018-2019 απέσπασαν μετάλλια και διακρίσεις σε διεθνείς και πανελλήνιους μαθητικούς διαγωνισμούς.


Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε ομιλία με τίτλο: «Διεπιστημονικότητα: Προκλήσεις για Νέες Κατευθύνσεις στην Έρευνα» από την κ. Κατερίνα Θ. Φραντζή,  Καθηγήτρια Πληροφορικής-Επεξεργασίας Σωμάτων Κειμένων και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Πληροφορικής και Πρόεδρος του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Στην εκδήλωση, μεταξύ των άλλων, παρευρέθηκαν και διευθυντές σχολείων της Ρόδου οι οποίοι απένειμαν τους επαίνους στους μαθητές και τις μαθήτριες.

Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρουν θερμά τους μαθητές που βραβεύτηκαν για τις διακρίσεις που απέσπασαν και τις υψηλές επιδόσεις που πέτυχαν και τους εύχονται να έχουν πάντα τέτοιες επιτυχίες και να πραγματοποιήσουν και στο μέλλον τους νέους στόχους που θα θέσουν.