Γ.Σ. Δωδεκάνησος:  Δεν σταματάνε τα συγχαρητήρια!

Μπορεί να έχουν περάσει τέσσερις ημέερες από τη στιγμή που η ομάδα μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο Γ.Σ. Δωδεκάνησος κατέκτησε την κορυφή της Ελλάδας, όμως τα συγχαρητήρια για αυτή την επιτυχία συνεχίζουν να έρχονται σε καθημερινή βάση.

Είναι πάρα πολλοί αυτοί που θέλουν να συγχαρούν τον Γιάννη Μαρουλλάκη και τους παίκτες του για τη μεγάλη τους επιτυχία. Αναλυτικά, οι νέες ανακοινώσεις που έχουν φθάσει στα γραφεία της εφημερίδας μας αναφέρουν:

Ο Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ: “Με σεβασμό και θαυμασμό συγχαίρουμε τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος! Το ήθος, οι αξίες και η ενότητα που διακρίνει τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος, η υπομονή, η αγωνιστικότητα και οι ηθικές αρχές των μελών του, που ανταμείβονται σε κάθε τους προσπάθεια, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς. Οι σπουδαίες τους διακρίσεις που μας εμπνέουν, αποδεικνύουν, ότι τα άτομα με αναπηρία δεν πρέπει να παραμελούνται και να θεωρούνται περιθωριοποιημένα. Τα αποθέματα ψυχής και δύναμης που κρύβουν μέσα τους είναι τεράστια… Με σεβασμό και παράλληλα θαυμασμό, συγχαίρουμε όλη την ομάδα, όπως και όλη την υπόλοιπη οικογένεια του Γ.Σ. Δωδεκάνησος που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο για μια ακόμα φορά!”

ΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ: “Η διοίκηση των Ιπποτών Μεσαιωνικής Πόλης συγχαίρουν την ομάδα του Γ.Σ. Δωδεκάνησος για τη μεγάλη επιτυχία της να στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σ’ όλα τα παιδιά για την δύναμη ψυχής που έχουν, δείχνοντας σ’ όλους εμάς που ασχολούμαστε με τον αθλητισμό τον δρόμο που πρέπει να αγωνιζόμαστε. Ένα μεγάλο μπράβο επίσης στο προπονητικό τιμ και τη  διοίκηση της ομάδας, που κρατάνε ψηλά τη Δωδεκανησιακή σημαία.  Σας ευχαριστούμε όλους που μας κάνετε υπερήφανους όλα αυτά τα χρόνια, ανεξαρτήτως των επιτυχιών σας. Είστε παράδειγμα προς μίμηση!

Ο Α.Σ. ΔΙΓΕΝΗΣ: O A.Σ ΔΙΓΕΝΗΣ νιώθει την ανάγκη να συγχαρεί θερμά τους αθλητές - ήρωες του Γ.Σ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ , που με βασικότερο όπλο τη δύναμη της καρδιάς τους, παραδίδουν καθημερινά σε όλους μας μαθήματα θέλησης και αποφασιστικότητας, ώστε να κυνηγάμε και να κατακτάμε τελικά τους στόχους μας. Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ομάδας και τους προπονητές για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας για 6η φορά στην ιστορία του, Ευχαριστούμε για τις διακρίσεις και τις χαρές που μας δίνετε!”

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΡΟΔΟΥ: “Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου “Άγιος Εφραίμ”, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο Γ.Σ Δωδεκάνησος που για ακόμα μία φορά βρίσκεται στην πρώτη θέση.
Η πρωταθλήτρια ομάδα μπάσκετ πέρα από την πρωτιά που έχει κατακτήσει εδώ και χρόνια στις καρδιές των Ροδιτών κατόρθωσε μετά από σκληρή προσπάθεια μηνών να βρεθεί στην κορυφή. Επίσης συγχαίρει τους ανθρώπους που συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία της ομάδας, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και ιδιαιτέρως τα μέλη μας Κάλλιστο Διακογεωργίου, πρόεδρο της ομάδας και την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Τσιμέττα Μαρία.

TO ESPERIA GROUP: “Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα Γ.Σ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ για την καταπληκτική πορεία της καθ’ όλη τη  διάρκεια της διεξαγωγής του πρωταθλήματος και για τις εξαιρετικές επιδόσεις που οδήγησαν στην απόλυτη κορυφή! Οδηγήσατε τη Ρόδο ψηλά και μας κάνατε όλους πολύ υπερήφανους. Είστε οι αδιαμφισβήτητοι πρωταθλητές που με πολλή δουλειά, αποφασιστικότατα και ψυχή έθεσαν στόχο και πέτυχαν. Μπορούμε μόνο να εμπνευστούμε από το παράδειγμά σας!”