Πήρε μπροστά η... μηχανή της Ρόδου

Με αμείωτους ρυθμούς, συνεχίζεται σε καθημερινή βάση ο σχεδιασμός της Ρόδου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Η έλευση στο νησί μας του προπονητή Νίκου Κουρπανά, έχει σηματοδοτήσει εξελίξεις σε ό,τι έχει να κάνει με το "χτίσιμο" του ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

Χθες, τα "ελάφια" πραγματοποίησαν την πρώτη τους μετεγγραφή με την απόκτηση του νεαρού Βασίλη Δημουλά από τον Άρη Αρχαγγέλου ενώ έκαναν και δύο ακόμα ανανεώσεις.

Πρόκειται για τους Τάσο Κιοσέογλου και Χρήστο Αμανατίδη, οι οποίοι θα φορούν και τη νέα χρονιά την ίδια φανέλα. 
 


Σχετικό είναι και το ακόλουθο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου:
«Εξελίξεις στα ζητήματα που αφορούν τη συγκρότηση του ρόστερ, με το οποίο θα πορευτεί η Ρόδος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, σηματοδότησε η άφιξη στο νησί του προπονητή της ομάδας Νίκου Κουρμπανά και η συνάντηση εργασίας που είχε με τα μέλη της επιτροπής μετεγγραφών, τον πρόεδρο Αντώνη Μαρτίνη, τον γενικό αρχηγό Νικήτα Μαλλιάκα και τον γυμναστή Μιχάλη Χαρίτο.  

Η διοίκηση ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας με τους Άκη Γεωργίου, Τάσο Κιοσέογλου και Χρήστο Αμανατίδη, καθώς και την απόκτηση του 19χρονου κεντρικού αμυντικού Βασίλη Δημουλά, ο οποίος συμμετείχε στο περασμένο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας με τα χρώματα του Άρη Αρχαγγέλου.  

Παράλληλα, εύχεται στους τέσσερις ποδοσφαιριστές καλή ποδοσφαιρική σεζόν και διαβεβαιώνει τους φίλους του συλλόγου πως θα συνεχίσει να εργάζεται για τη δημιουργία μίας ομάδας, που θα τους κάνει υπερήφανους».