Ανοιχτή επιστολή του Τάσου Σπανού στην Εθνική Τράπεζα για το υποκατάστημα Αφάντου

Ανοιχτή επιστολή του Τάσου Σπανού στην Εθνική Τράπεζα για το υποκατάστημα Αφάντου

Ανοιχτή επιστολή του Τάσου Σπανού στην Εθνική Τράπεζα για το υποκατάστημα Αφάντου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 751 ΦΟΡΕΣ

Ανοιχτή επιστολή προς την διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας απέστειλε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τάσος Σπανός για το υποκατάστημα της ΕΤΕ στ' Αφάντου.

Αξιότιμοι Κύριοι,

Από χθές 19/06/2019 το γραφείο συναλλαγών της τράπεζας σας στα Αφάντου αποτελεί πλέον παρελθόν, προς το παρόν θέλω να ελπίζω.

Έκλεισε μετά από 22 χρόνια συνεχούς λειτουργίας εντελώς αδικαιολόγητα και αδιαφορώντας για την αντίθεση και την γενική κατακραυγή της τοπικής μας κοινωνίας προς όλους εσάς.

Επιτρέψτε μου τώρα να σας παραθέσω τα επιτεύγματα της απόφασης σας.

Α) Το κατόρθωμα σας πραγματικά μεγάλο!!!!!!! Η απόφαση σας σπουδαία και καθοριστική διότι διασφαλίσατε με αυτόν τον τρόπο την βιωσιμότητα και τη συνέχιση λειτουργίας της Τράπεζας σας ,

Εξασφαλίζοντας μεγάλο οικονομικό όφελος για αυτή, δηλαδή στην καλύτερη περίπτωση το αστρονομικό ποσό των 50.000€ περίπου. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Β) Ξεχάσατε και υποβαθμίσατε τον άνθρωπο θέτοντας την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και το δικαίωμα των πολιτών για πρόσβαση στο τραπεζικό σύστημα σε δεύτερη μοίρα.

Γ) Η ενέργεια σας αυτή χαρακτηρίζεται ως εχθρική και στρέφεται κατά της νέας δημοτικής αρχής της οποίας το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλε ο νέος Δήμαρχος κ. Αντώνης Καμπουράκης επιδεικτικά αγνοήσατε.

Πραγματικά διερωτώμαι αν έχετε την δύναμη και το κουράγιο να ρθείτε και να διαπιστώσετε από κοντά πως εξελίσσονται πλέον οι συναλλαγές, την ταλαιπωρία των πελατών σας και να μας πείτε αν εσείς

στην θέση τους θα παραμένατε πελάτες της Τράπεζας την οποία εκπροσωπείτε.

Και τώρα επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω για το τι θα συμβεί από εδώ και πέρα εάν μέχρι τον Σεπτέμβρη, δεν προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες ανάκλησης της απόφασης σας:

Α)Θα εισπράξετε την οργή, τον θυμό και την αγανάκτηση των πολιτών - καταθετών με συγκεκριμένη μορφή διαμαρτυρίας.

Β) Ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του νέου Δημάρχου κ. Καμπουράκη, θα εισηγηθώ τον τερματισμό της συνεργασίας του Δήμου Ρόδου με την Τράπεζα σας και βεβαίως την ανάληψη των χρημάτων που ως κατάθεση διατηρούμε στην Τράπεζα σας, και την αναζήτηση συνεργασίας με άλλη Τράπεζα, με περισσότερο ανθρώπινο πρόσωπο.

Τέλος σας καλώ να συγκροτήσετε ένα κλιμάκιο το οποίο να επισκεφτεί την Ρόδο και να έχει επαφές με το νέο Δήμαρχο κ. Καμπουράκη πριν την ανάληψη των καθηκόντων μας την 01/09/2019 για αμοιβαία αποδεκτή λύση η οποία θα διασφαλίζει την επίλυση του δίκαιου αιτήματος μας.

Με εκτίμηση,
Αναστάσιος Σπανός
Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο