Στη Γ' Εθνική θα αγωνίζεται ο Νίκος Μεμοτσέλα

Την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στα γήπεδα του Ηρακλείου της Κρήτης συνεχίζει ένα δικό μας παιδί. 

Πρόκειται για το Νίκο Μεμοτσέλα, πρώην ποδοσφαιριστή του Κλεάνθη ο οποίος μάλιστα από τη νέα χρονιά θα παίζει και στη Γ’ Εθνική! Ο Μεμοτσέλα, συμφώνησε με τον Πόρο Ηρακλείου, τη φανέλα του οποίου θα φοράει από εδώ και στο εξής.

Ιδού και η επίσημη ανακοίνωση για τη μετεγγραφή του: 

«Ο Α.Ο. Πόρος καλωσορίζει στην οικογένειά του τον Νίκο Μεμοτσέλα ο οποίος θ’ αποτελεί μέλος της ομάδας μας τη νέα περίοδο στη Γ’ Εθνική. 

Ο 23χρονος επιθετικός που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή μας Λεωνίδα Τιτομιχελάκη με τον οποίο συνεργάστηκε για τρία χρόνια στον Ανθεστίωνα».

Ποιος είναι ο Μεμοτσέλα
Ο Νίκος Μεμοτσέλα που κατάγεται από τη Ρόδο ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 ετών στον Κλεάνθη Παραδεισίου. Στα 15 του από μέλος του εφηβικού τμήματος έγινε μέλος της ανδρικής ομάδας και μετά από 12 συνολικά χρόνια στον Κλεάνθη Παραδεισίου, μετακόμισε από τη Ρόδο στην Κρήτη για σπουδές. Η μετακόμισή του στο Ηράκλειο συνοδεύτηκε με τη μεταγραφή του στον Ανθεστίωνα τη φανέλα του οποίου φόρεσε για μια πενταετία, πριν συμφωνήσει με την ομάδα μας».