Καταγγελία για αλλοίωση ψηφοδελτίων στην Κάλυμνο

Μία σοβαρή καταγγελία έκανε ο  Γιώργος Τρικοίλης δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος ξανά στις τελευταίες εκλογές με την παράταξη «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ» του Γιάννη Γαλουζή, την Τετάρτη στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου Καλύμνου.

Ο Γιώργος Τρικοίλης έκανε αναφορά σε συνυποψήφιο της Παράταξής του, εν ενεργεία  δημοτικό σύμβουλο, χωρίς να τον  ονοματίσει, που με παρέμβασή του όπως κατήγγειλε  σε εκλογικό τμήμα το βράδυ των εκλογών αφαίρεσε ψηφοδέλτια της παράταξης με σταυρούς στα ονόματα άλλων και έβαλε αντίστοιχα με το όνομά του. Όπως χαρακτηριστικά είπε δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή ποια είναι η πραγματική σειρά για  5ο, 6ο, 7ο.

Ο Γιώργος Τρικοίλης ανέφερε ότι διαθέτει ατράνταχτα αποδειχτικά στοιχεία και ότι προσέφυγε αρχικά στο εκλογοδικείο, ενώ θα ακολουθήσει και η καταγγελία στον Εισαγγελέα.

Διακριτική και προσεχτική η στάση του Προέδρου του ΔΣ Ποθητού Μαγκούλια και του Δημάρχου Ιωάννη Γαλουζή, που τόνισαν ότι μεν καταδικάζουν το περιστατικό εφόσον έγινε, όμως δεν είναι αρμόδιοι να πάρουν κάποια απόφαση αφού η υπόθεση έχει οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

ΠΗΓΗ: kalymnos-news.gr