Τα 10 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας γιορτάζει το Villa Di Mare

Στον ανακαινισμένο χώρο του μας περιμένει προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλιά των δέκα χρόνων λειτουργίας το Villa Di Mare, σήμερα λίγο μετά τις  9 το βράδυ.

Σε ένα όμορφο πάρτι όπως αυτά που μας έχει συνηθίσει, με άκρως καλοκαιρινή διάθεση περιμένει όλους εμάς για ένα αξέχαστο πάρτι  γενεθλίων.

Το αγαπημένο pool bar από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, το Pool Bar της Villa di Mare βρίσκεται στο επίκεντρο της διασκέδασης, με δροσιστικά ποτά και υπέροχες γεύσεις. Σε αυτόν τον θαυμάσιο παραθαλάσσιο χώρο θα ανακαλύψετε ένα σημείο για να βρεθείτε με την παρέα σας και να διασκεδάσετε με τη συνοδεία ήχων από τους καλύτερους DJ's στην πόλη μαζί με απολαυστικά κοκτέιλ και νόστιμο φαγητό.

Ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας και να χαλαρώσετε είναι να βουτήξετε στην πισίνα και να γευματίσετε, απολαμβάνοντας τα βραβευμένα signature κοκτέιλ και το απαράμιλλο vibe του κομψού Pool Bar της Villa di Mare. Το Pool Bar της Villa di Mare έχει βραβευτεί με μια σειρά διακρίσεων για τα κοκτέιλ του, όπως το 1ο Βραβείο για το "The Best Greek Cocktail 2013", το 2ο Βραβείο για το "Best Classic Cocktail 2016" και το 2ο Βραβείο για το "Best Classic Cocktail 2017 ".

Villa Di Mare
21 Ιουνίου
Ώρα 21:30