Ο ΑΟ Σύμης ξανά στο σπίτι του!

Ξανά στο σπίτι του θα αγωνίζεται ο Αθλητικός Όμιλος της Σύμης!

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο γήπεδο του και μετά από ένα και πλέον χρόνο, τα τμήματα του συλλόγου θα μπορούν και πάλι να χρησιμοποιούν το δικό τους χώρο τον οποίο τόσο πολύ είχαν στερηθεί λόγω μιας καταστροφικής πλημμύρας που δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα.

Το ανακατασκευασμένο γήπεδο του νησιού είναι πραγματικά πανέμορφο και όλοι οι κάτοικοι το θαυμάζουν. Πολύ περισσότερο βέβαια οι αθλητές και οι υπεύθυνοι του Αθλητικού Ομίλου.

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη
Με αφορμή την ολοκλήρωση του γηπέδου της Σύμης, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, με ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η φωτογραφία του Γηπέδου της Σύμης, μου έδωσε την μεγάλη χαρά της υπόσχεσης που εκπληρώθηκε. Αυτής της υπόσχεσης που είχα δώσει στα παιδιά της Σύμης, όταν το γήπεδο τους είχε καταστραφεί. «Να φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπείρανε», είναι η συμβουλή, αφού και αυτό είναι ένα έργο για το οποίο δεν είχαμε την αρμοδιότητα και το αναλάβαμε διαθέτοντας την χρηματοδότηση του απο τους ίδιους πόρους της Περιφέρειας μας».