Πιάνει δουλειά  ο Παπαδόπουλος στον Διαγόρα

Την Tρίτη αναμένεται να βρίσκεται στο νησί μας ο νέος προπονητής του Διαγόρα Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος που ανακοινώθηκε προχθές και επίσημα από τον "γηραιό" θα έρθει στη Ρόδο προκειμένου να "τρέξει" τις ανανεώσεις και ίσως και κάποιες από τις μετεγγραφές στο πλαίσιο ενίσχυσης της ομάδας ενόψει της επιστροφής της στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο έμπειρος προπονητής θα έχει μια στενή συνεργασία με τον Πέτρο Ρουτζιέρη με τον οποίο διατηρούν άριστες σχέσεις πολλά χρόνια τώρα. Θα δοθεί προτεραιότητα στις ανανεώσεις αλλά από εκεί και πέρα θα γίνει και το μετεγγραφικό πλάνο το οποίο δεν θα παρεκκλίνει και πολύ από αυτό που θα ακολουθούσε και ο Πέτρος Ρουτζιέρης.

Πάνω κάτω, θα είναι το ίδιο δεδομένου ότι ο τελευταίος δεν φεύγει από τον σύλλογο αλλά παραμένει σε νευραλγικό μάλιστα πόστο.

Η επίσημη ανακοίνωση του "γηραιού" για τη συμφωνία με τον κ. Παπαδόπουλο είναι η ακόλουθη:
"Η Διοικούσα Επιτροπή της Π.Α.Ε. ‘’Γ.Σ. Διαγόρας 1905’’ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή της ανδρικής ομάδος κ. Σούλη Παπαδόπουλο.

Ο 53χρονος τεχνικός θεωρείται ιδιαίτερα έμπειρος καθώς έχει διατελέσει προπονητής σε ιστορικές ομάδες όπως ο Άρης, ο Ηρακλής, η Προοδευτική, η Λάρισα, η Δόξα Δράμας, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Πιερικός, η Βέροια και άλλες. Το 2010 συνεργάστηκε με τον Διαγόρα ενώ τελευταίος του προπονητικός σταθμός ήταν ο Αήττητος Σπάτων.

Την προσεχή Τρίτη 25/06/2019 ο κ. Παπαδόπουλος θα βρίσκεται στη Ρόδο προκειμένου να συναντηθεί με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και με τον τεχνικό Διευθυντή κ. Πέτρο Ρουτζιέρη, ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας περιόδου".