Ο Γιάννης  Παππάς στο δ.σ.  του Κολοσσού

Ένα νέα πρόσωπο εισχώρησε στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Κολοσσός. Πρόκειται για τον υποψήφιο βουλευτή Δωδεκανήσου Γιάννη Παππά όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο σύλλογος.

Αναλυτικά:
"Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την ένταξη του Ιωάννη Παππά στο ΔΣ της ΚΑΕ.

Ο Ιωάννης Παππάς γεννήθηκε στη Ρόδο το 1968, στην οποία από τα μαθητικά του χρόνια στην Παιδαγωγική Ακαδημία, στο Καζούλλειο και το Βενετόκλειο Λύκειο ανέπτυξε έντονη κοινωνική δραστηριότητα. Είναι πτυχιούχος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στον Αγροτικό Τομέα στη Θεσσαλονίκη και κάτοχος πτυχίου Οικονομικών Επιστημών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εργάστηκε επί σειρά ετών σε εταιρείες του κλάδου των τηλεπικοινωνιών, ενώ επί 11 έτη διετέλεσε ανώτατο στέλεχος της «Πήγασος Εκδοτική Α.Ε», μιας εκ των κορυφαίων εταιρειών στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Από το 2012 είναι Σύμβουλος Εταιρικής Ανάπτυξης στον όμιλο «Παραπολιτικά», ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται στο χώρο της μαζικής εστίασης.

Τον Μάιο του 2012, με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας εκλέχθηκε βουλευτής Δωδεκανήσου, ενώ είναι ενεργό μέλος της δωδεκανησιακής κοινωνίας συμμετέχοντας σε κοινωφελείς δράσεις".