Πέφτει η αυλαία στο Διεθνές τουρνουά squash

Πέφτει η αυλαία στο Διεθνές τουρνουά squash

Πέφτει η αυλαία στο Διεθνές τουρνουά squash

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 278 ΦΟΡΕΣ

Διεξάγονται σήμερα στο ξενοδοχείο Sheraton οι τελικοί σε όλες τις κατηγορίες

Με τη διεξαγωγή των τελικών σε όλες τις κατηγορίες, ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα το Διεθνές τουρνουά squash που διοργανώνει στο ξενοδοχείο Sheraton ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης. Οι πρώτες ημέρες πρόσφεραν πολλές συγκινήσεις με το ταμπλό των επαγγελματιών να "κλέβει" ασφαλώς την παράσταση και να προσφέρει θέαμα. Διαβάστε αναλυτικά τι έγινε στις δύο πρώτες ημέρες της διοργάνωσης:

H 1η ημέρα
Η πρώτη μέρα είχε σπουδαίους αγώνες και θέαμα υψηλού επιπέδου από παίκτες που βρίσκονται στις υψηλότερες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης.
Αναλυτικότερα, στην κατηγορία των επαγγελματιών παικτών (PSA) το μεγάλο όνομα, ο Νεοζηλανδός Paul Coll αν και δυσκολεύτηκε τελικά επικράτησε με σκορ 2-1 του Άγγλου Tom Richards. Στην έτερη αναμέτρηση για την ίδια κατηγορία ο Αιγύπτιος Zahed Salem επικράτησε οριακά του πολύπειρου Άγγλου Daryl Shelby με σκορ 2-1.

Στην κατηγορία Α1 ανδρών (PSA SATELLITE) ξεχώρισαν οι νίκες των Τούρκων παικτών Ahmet Levent (3-0 επί του Ροδίου Κρις Σειτη), Bahadir Firat (3-0 τον Βασίλη Μπαρδη) και Ergin Yorukoglu (3-0 επί του Άγγλου Luke Roberts). Για την ίδια κατηγορία ο Ισραηλινός Dov Haruzi νίκησε τον Θεόδωρο Χατζηστρατή από το νησί μας με 3-0.

Επίσης στην ίδια κατηγορία, ο Έλληνας πρωταθλητής και μεγάλη ελπίδα της Ελλάδας για διάκριση σε αυτούς τους αγώνες Χαράλαμπος Λεονταράκης επικράτησε του Βούλγαρου Vasil Karpachev εύκολα με σκορ 3-0. Στις υπόλοιπες κατηγορίες ξεχώρισαν οι νίκες του του Ρώσου Timofeev Iourii επί του Νώντα Κατσαρού του Ροδιακού Ομίλκου Τοιχοσφαίρισης με σκορ 3-0, του Βούλγαρου Vasil Karpachev επί του επίσης Ρόδιου Μανώλη Παπαδημήτρη με σκορ 3-0 και του Βέλγου David Winkin επί του συμπολίτη μας Γιώργου Μισσίκου.

Η 2η ημέρα
Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι του ταμπλό των επαγγελματιών, ο Zahed Salem κέρδισε πολύ δύσκολα τον Βρετανό Chris Simpson με 2 - 1. Στο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας, ο Νεοζηλανδρός Paul Coll Νο 6 στον κόσμο, κέρδισε τον Βρετανό Daryl Shelbi με 2 - 0. Και τα δυο games ήταν πολύ κλειστά και χωρίς μεγάλες διαφορές στους πόντους.

Στην κατηγορία Α1 σε ό,τι έχει να κάνει με τους Έλληνες, ο Χαράλαμπος Λεονταράκης, ηττήθηκε δύσκολα από τον Τούρκο Ergin Yorukoglu με 3 - 1 μετά από ένα καλό παιχνίδι. Η ήττα αποτελεί έκπληξη μιας και ο συμπατριώτης μας ήταν το φαβορί για να κερδίσει. Πλέον θα παίξει αγώνες κατάταξης διεκδικώντας την 5η θέση της διοργάνωσης.

Όσον αφορά τους Ροδίτες, στην Α2 Κατηγορία ο Βασίλης Μπαρδής νίκησε με 3 - 1 τον Τάσο Ανδρικόπουλο (Πάτρα). Λίγο αργότερα έκανε και δεύτερη νίκη με 3 - 0 επί του Sami Haj – Hamed, δείχνοντας έτσι ότι είναι σε καλή κατάσταση. Σημαντική νίκη έκανε και ο Θοδωρής Χατζηστρατής ο οποίος επικράτησε με 3 - 0 του Ούγγρου Szabo Gergely ενώ και ο Κρις Σείτης κέρδισε με 3 - 1 τον Ρώσο Timofeev Iurii.

Στη Β' Κατηγορία, ο Ροδίτης Κυριάκος Μητρόπουλος νίκησε με 3 - 1 τον Πατρινό Άρη Ανδρικόπουλο και ο Στέργος Κούλλαρο με 3 - 0 τον Abu Ghazaleh Azzam. Στο ...τοπικό ντέρμπι, ο Μανώλης Παπαδημήτρης επικράτησε του επίσης Ροδίτη Γιώργου Γλυνού με 3 - 0. Με το ίδιο σκορ νίκησε και ο Γιώργος Αγγούριας τον Βέλγο Winkin David Georges.
Στην κατηγορία των γυναικών η Ροδίτισσα Κική Σπάρταλη τη Matilda Falc με 3 - 1.

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών