Βάιος Καλοπήτας: Ζητάμε τη δύναμη για να ανασυγκροτήσουμε έναν ισχυρό προοδευτικό πόλο

Βάιος Καλοπήτας: Ζητάμε τη δύναμη για να ανασυγκροτήσουμε έναν ισχυρό προοδευτικό πόλο

Βάιος Καλοπήτας: Ζητάμε τη δύναμη για να ανασυγκροτήσουμε έναν ισχυρό προοδευτικό πόλο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 246 ΦΟΡΕΣ

Στον Αρχάγγελο και στ΄ Αφάντου περιόδευσε την Κυριακή 23 Ιουνίου, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του Κινήματος Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ Βάιος Καλοπήτας, ο οποίος είχε επαφές με κατοίκους, εργαζόμενους και επαγγελματίες.

Συνοδευόμενος από συνεργάτες του επισκέφθηκε αρχικά τον Αρχάγγελο, όπου συζήτησε με πολίτες για τα προβλήματα που βιώνουν αλλά και για την κρισιμότητα των επικείμενων εκλογών.

«Η πιο χρήσιμη ψήφος, ώστε η χώρα να μην πάει σε νέες εκλογές με απλή αναλογική, είναι η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής. Το πραγματικό δίλημμα των εκλογών είναιΙσχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέες περιπέτειες», δήλωσε ο κ. Βάιος Καλοπήτας, καλώντας τους κατοίκους να εμπιστευτούν το Κίνημα και να στηρίξουν το «Σχέδιο Ελλάδα». «Μπορούμε να εγγυηθούμε μία καλύτερη επόμενη ημέρα γι αυτό και θα πρέπει να ισχυροποιηθεί το Κίνημα Αλλαγής στην αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου», είπε ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στον Αρχάγγελο ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου.

Κατά την επίσκεψή του στον τόπο καταγωγής του, τ’ Αφάντου έτυχε θερμής υποδοχής και κάλεσε τους κατοίκους όλοι μαζί να δώσουν τον αγώνα για την οικοδόμηση της νέας Ελλάδας.

«Στην πιο καταρτισμένη γενιά, στη γενιά μας, στα παιδιά σας, πολλά από τα οποία επέλεξαν να φύγουν στο εξωτερικό, πρέπει να δοθεί η ευκαιρία να δράσουμε, να έχουμε ευκαιρίες να δημιουργήσουμε, να διαμορφώσουμε το δικό μας μέλλον.Ζητώ την ψήφο σας, για να δημιουργήσουμε μαζί νέες προοπτικές και να δώσουμε την ευκαιρία στη γενιά μας, να οικοδομήσει την Ελλάδα που ονειρευόμαστε, να δώσουμε την ελπίδα που εμείς στερηθήκαμε, στις επόμενες γενιές», δήλωσε ο κ. Βάιος Καλοπήταςαπευθύνοντας κάλεσμα για ψήφο εμπιστοσύνης και σταθερότητας στις 7 Ιουλίου.

«Το “Σχέδιο Ελλάδα” του Κινήματος Αλλαγής, είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που αποτελεί εγγύηση για την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη. Το Κίνημα Αλλαγής μπορεί να δώσει διέξοδο στους πολίτες που σήμερα είναι απογοητευμένοι γι αυτό σας καλώ μας στηρίξετε με την ψήφο σας, για να μπορούμε να θέσουμε ως βάση συζήτησης την προοδευτική ατζέντα του Κινήματός μας. Ζητάμε τη δύναμη για να ανασυγκροτήσουμε έναν ισχυρό προοδευτικό πόλο τον οποίον έχει ανάγκη η χώρα. Σε αυτό τον αγώνα δεσμεύομαι πως θα ‘μαστε μαζί!», είπε ο κ. Βάιος Καλοπήτας, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στ΄Αφάντου.

Διαβάστε ακόμη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με πολίτες, τον Δήμαρχο και δημοτικούς Συμβούλους της Σύμης

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa