Εξαιρετική παρουσία από την Κοντάκη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Εξαιρετική παρουσία από την Κοντάκη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Εξαιρετική παρουσία από την Κοντάκη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6278 ΦΟΡΕΣ

Κατάφερε να κατακτήσει την 4η θέση, κάνοντας μια σημαντική προσπάθεια και δείχνοντας ότι ανήκει στην ελίτ του ελληνικού τένις.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΡΟΑ, μεταξύ άλλων αναφέρει και τα ακόλουθα:

"Δεν είναι τυχαίο πως εκτός απο την αντίπαλο της Ειρήνης στον ημιτελικό που είναι από τη Σταυρούπολη και τον νικητή των ανδρών που είναι από το Ηράκλειο όλοι οι υπόλοιποι αθλητές και αθλητριες της τετράδας σε μόνα-δίπλα-μικτά είναι από την Αθήνα.

Ο αγώνας της Ειρήνης στον ημιτελικό μεταδόθηκε ζωντανά από το συνδρομητικό κανάλι της Otesport οπότε οι μικροί αθλητές του ΡΟΑ μαζεύτηκαν στο αναψυκτήριο του ομίλου να δουν την προπονήτριά τους «κυρία Ειρήνη» που «παίζει στην τηλεόραση. Η Ειρήνη αγωνίστηκε στον μικρό τελικο της Κυριακής αλλά ηττήθηκε από τη Χριστοπούλου αλλά το πλασάρισμά της στην τετράδα των κορυφαίων αποτελεί τιμή για τη Ρόδο και την κοινότητα του τενις στο νησί".

Στην 1η θέση ο Βαζαίος
Εξαιρετική παρουσία είχε όμως και ο τεχνικός διευθυντής του ΡΟΑ Φώτης Βαζαίος, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στο μονό και στο διπλό στην κατηγορία του στο παγκόσμιο τουρνουά βετεράνων στην Κέρκυρα.

Μετά από έναν ωραίο αγώνα με τον Ιταλό Φραντζέσκο Μontegaza νίκησε με 6-1 6-4. Αξίζει να σημειωθεί ότι με συμπαίκτη τον Αναστάσιο Γαλατιανό κατέκτησαν την κορυφή και στο "διπλό" των ανδρών αφιερώνοντας μάλιστα την επιτυχία αυτή στον αείμνηστο φίλο τους και πρών πρόεδρο του Ομίλου Αντισφαίρισης Κέρκυρας Θεόδωρο Καλαντζή.

Διαβάστε ακόμη

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές