Βρίσκουν λύση στις Καλυθιές

Ο πρόεδρος Γιώργος Σαρικάς είναι πανέτοιμος να παρουσιάσει νέο διοικητικό συμβούλιο προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά. Ορίστηκε γ.σ. για την προσεχή Κυριακή στις 10.30π.μ.

Την προσεχή Κυριακή αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Απόλλωνα Καλυθιών όσον αφορά το νέο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας. Την ημέρα εκείνη (10.30π.μ., Πνευματικό Κέντρο Τιμίου Σταυρού), έχει προγραμματιστεί να γίνει έκτακτη γενική συνέλευση μετά το σοβαρό θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες και έχει να κάνει με τις παραιτήσεις ορισμένων μελών της διοίκησης που δεν συμφωνούσαν με τον σχεδιασμό.

Η γενική συνέλευση θα έχει σαν κύριο στόχο της την διενέργεια εκλογών μιας και πλέον είναι επιτακτική ανάγκη να καλυφθούν τα κενά στο δ.σ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο πρόεδρος Γιώργος Σαρικάς φέρεται να έχει βρει τη λύση προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα και είναι πανέτοιμος να παρουσιάσει νέο συμβούλιο το οποίο θα "τρέξει" την ομάδα ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι συμπαραστάτης του στην προσπάθεια αυτή είναι ο Μιχάλης Κοντός, ο οποίος αν όλα πάνε καλά και δεν σημειωθούν απρόοπτα στη γενική συνέλευση, θα έχει και αναβαθμισμένο ρόλο στη νέα διοίκηση. Μεγάλος στόχος του Γιώργου Σαρικά και των συνεργατών του είναι να μην παρεκκλίνει καθόλου η ομάδα από τον στόχο του πρωταθλητισμού που η συγκεκριμένη διοίκηση έχει θέσει ως προτεραιότητα της. Αν δεν προκύψει λοιπόν κάτι άλλο μέχρι και την Κυριακή, όλα δείχνουν ότι ο Απόλλωνας από την προσεχή Δευτέρα θα μπορεί και πάλι να λειτουργεί χωρίς προβλήματα συνεχίζοντας τον σχεδιασμό του.