Ο Θρουμουλόπουλος στο Αρένα

Οι ακαδημίες και τα τμήματα υποδομής του Αθλητικού Συλλόγου "Αρένα" είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Λάζαρου Θρουμουλόπουλου. 

Είναι ο νέος τεχνικός διεθυντής του συλλόγου, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και προπονητής σε κάποιο από τα τμήματα.  Σχετική είναι και η ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή ποδοσφαίρου κ. Λάζαρο Θρουμουλόπουλο.

Η αμοιβαία εκτίμηση, η ταύτιση απόψεων στον τρόπο λειτουργίας μιας σύγχρονης σχολής ποδοσφαίρου και η διάθεση να ενισχύσουμε την ήδη πετυχημένη παρουσία της Ακαδημίας μας στο νησί αποτελούν τη βάση της συνεργασίας μας.

Ο κ. Θρουμουλόπουλος θα αναλάβει εκτός από το ρόλο του προπονητή τμήματος και καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή με κύρια ευθύνη τον σχεδιασμό και την αναδιοργάνωση των προπονητικών προγραμμάτων.

Έχει πολυετή εμπειρία σαν προπονητής σε αναπτυξιακές ηλικίες, είναι κάτοχος διπλώματος επιπέδου UEFA A΄ και αρκετές συμμετοχές σε διεθνή σεμινάρια και study groups της UEFA (grassroots).

Εργάστηκε στο παρελθόν στις ακαδημίες της Αναγέννησης Ρόδου, του ΓΑΣ Ιάλυσου, του ΑΣ Ρόδος, του Διγενή Κοσκινού όπως και σε ερασιτεχνικές ομάδες.

Πρόσφατα δε διετέλεσε συνεργάτης προπονητών στην ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος στη Football League 2. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!»