Σούλης Παπαδόπουλος: «Χαρούμενος που ήρθα στον Διαγόρα»

Στη Ρόδο βρίσκεται από χθες ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο νέος τεχνικός του Διαγόρα είχε συνάντηση τόσο με τον τεχνικό διευθυντή Πέτρο Ρουτζιέρη όσο και με μέλη της διοίκησης του "γηραιού", κάνοντας μια πρώτη κουβέντα για τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ερχόμενος στο νησί μας έχει κάνει προεργασία κάνοντας και επαφές με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους ενώ σε συνεννόηση και με τον Πέτρο Ρουτζιέρη, γνωρίζει και ποιοι είναι οι παίκτες από το περσινό ρόστερ που θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Όπως όλα δείχνουν δηλαδή, πάρα πολύ σύντομα ο Διαγόρας θα κάνει τις πρώτες του επίσημες ανακοινώσεις ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα θα έχει ολοκληρωθεί κατά πολύ μεγάλο ποσοστό το ρόστερ του για τη νέα χρονιά.

"Είμαι πολύ χαρούμενος"

Αν και δεν είχε πολλή διάθεση για να πει πολλά πράγματα καθώς θα παρουσιαστεί και επίσημα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Ρόδου, ο κ. Παπαδόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις στη "Ροδιακή" ως τεχνικός των "κυανέρυθρων" τόνισε τα εξής:

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μετά από χρόνια επιστρέφω στον Διαγόρα. Αυτό σημαίνει ότι έχει εκτιμηθεί η προηγούμενή μου δουλειά και αυτό είναι κάτι που με κάνει να νιώθω πολύ καλά".

Ο κ. Παπαδόπουλος ζήτησε ευγενικά να μην πει κάτι άλλο αρκούμενος πάντως να τονίσει πως τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει το τελευταίο διάστημα και φέρεται να απασχολούν μετεγγραφικά τον σύλλογο δεν ισχύουν.