Οι δικηγόροι παίζουν μπάλα

 Η ποδοσφαιρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου σας καλωσορίζει στην τελική φάση του 35ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων που φέτος διεξάγεται στη Ρόδο.

Στην τελική φάση του Πρωταθλήματος μας συμμετέχουν πέραν της ομάδας του Δικηγορικού μας Συλλόγου και άλλες 15 ομάδες από Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας. Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών εκπροσωπείται από 3 ομάδες (Σόλων, Sui Generis και Αστέρας Ευελπίδων), ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης από 2 ομάδες (Αρμενόπουλος - Μέγας Αλέξανδρος, Αριστοτέλης) και συμμετέχουν και οι ομάδες από τους εξής Δικηγορικούς Συλλόγους: Αγρινίου, Βόλου, του νομού Ηλείας, Ιωαννίνων, Καβάλας, Κατερίνης, Κομοτηνής - Δράμας (Ροδόπη), Πατρών και Χανίων. Για πρώτη φορά η Οργανωτική Επιτροπή του Πρωταθλήματος αποφάσισε τη συμμετοχή ποδοσφαιρικής ομάδας από την Κύπρο στην τελική φάση του Πρωταθλήματος και αυτή θα είναι η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Λεμεσού. Όπως γίνεται αντιληπτό, πάνω από 500 άνθρωποι θα έλθουν στη Ρόδο μας για αυτό το Θεσμό που είναι μία γιορτή για όλους τους συμμετέχοντες. Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, οι 16 ομάδες που συμμετέχουν στην τελική φάση χωρίστηκαν σε 4 ομίλους των 4 ομάδων έκαστος, οπότε προέκυψαν, κατόπιν κλήρωσης, οι εξής όμιλοι:

1ος Όμιλος: ΣΟΛΩΝ, ΛΕΜΕΣΟΣ, ΧΑΝΙΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ
2ος Όμιλος: ΑΡΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΠΑΤΡΑ, SUI GENERIS, ΡΟΔΟΠΗ
3ος Όμιλος: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΗΛΕΙΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ
4ος Όμιλος: ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΡΟΔΟΣ, ΑΓΡΙΝΙΟ, ΒΟΛΟΣ

Από κάθε όμιλο προκρίνονται στην επόμενη (προημιτελική) φάση οι πρώτες δύο ομάδες.

Η τελική φάση του Πρωταθλήματος μας ήταν προγραμματισμένη να λήξει στις 7 Ιουλίου 2019. Η προκήρυξη όμως των εθνικών εκλογών, τροποποίησε το πρόγραμμα, οπότε και αποφασίστηκε να διεξαχθεί κανονικά μέχρι τις 3.7.2019, οπότε και θα γίνουν οι προημιτελικοί και έπειτα στις 6.9.2019 και έως τις 8.9.2019 οι ημιτελικοί και οι τελικοί.

Η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, αν και κληρώθηκε σε έναν πολύ δυνατό όμιλο, καθώς τόσο η ομάδα των Ιωαννίνων, που είναι η ισχυρή του ομίλου, όσο και αυτές του Αγρινίου και του Βόλου είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Συλλόγου μας απαρτίζεται από καλούς παίκτες και όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα λένε ότι φέτος διαθέτει το πιο πλήρες ρόστερ όλων των τελευταίων ετών.

Συγκεκριμένα, η ομάδα αποτελείται από τους εξής :
1. Δημήτριος Αντώνογλου
2. Κώστας Βαϊνάς (γεν. αρχ., εκπρ. ομ.)
3. Μανώλης Βλάχος
4. Δημήτριος Δημητριάδης
5. Μιχάλης Διάκος
6. Δημήτρης Ζιώγας
7. Ηλίας Ζωγραφίδης
8. Γιώργος Κακακιός
9. Μιχάλης Καραγιάννης
10. Σίμος Καρακόπουλος
11. Γιώργος Κουφάλης
12. Γιώργος Λαμπαδάκης
13. Σάββας Λυριστής
14. Νικήτας Μαλλιάκας
15. Κυριάκος Μεϊμάρης
16. Γιάννης Μόσχος
17. Αναστάσιος Μπακαλούμας
18. Βασίλης Μπέης
19. Χαράλαμπος Νάσιος
20. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος
21. Μανώλης Παπαιωάννου - Μαγκάνης
22. Νικηφόρος Παπανικόλας
23. Κώστας Πουλιός
24. Μανώλης Σαββιού
25. Σπύρος Σαλαμαστράκης
26. Ιάκωβος Σαρρής
27. Αντώνης Στάγκας
28. Κώστας Τσιλίκης
29. Πέτρος Τσούλλος
30. Νίκος Χαλιπήλιας

Οι αγώνες της ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου ΡΟΔΟΥ είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στο γήπεδο Κοσκινού στις εξής ημέρες και ώρες:
Την Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 και ώρα  19:00: ΡΟΔΟΣ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ.
Την Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 και ώρα 18:30: ΒΟΛΟΣ - ΡΟΔΟΣ.
Την Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019 και ώρα  19:00: ΑΓΡΙΝΙΟ - ΡΟΔΟΣ.

Μέρος των εσόδων της διοργάνωσης θα διατεθεί για την ενίσχυση του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού (πρώην Ορφανοτροφείο Θηλέων). Ευχαριστούμε θερμά τους συνδιοργανωτές μας και συγκεκριμένα το Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου, το Λ.Ε.Α.Δ. Ρόδου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και το Δ.Ο.Π.Α.Ρ., καθώς και τους μεγάλους μας χορηγούς: Τον όμιλο Ακταίον, τη Νομική Βιβλιοθήκη, τη ΒΙΟΠΑΓ, τη ΒΑΠ, τη Μελισσοκομική Δωδεκανήσου, τη RODOGAZ, τη WIND, το CAIRO Burger Bar, την Εθνική Τράπεζα και το RODOS PALACE, με την πολύτιμη στήριξη και αρωγή