Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντ. Γιαννικουρή στο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Αιμοδοτών Ρόδου

Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία Αντώνης Γιαννικουρής προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ».

‘Oπως αναφέρει:

«Σας συγχαίρω θερμά για την εκλογή σας στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ».

Σας εύχομαι κάθε επιτυχία στο σοβαρό αυτό έργο και λειτούργημα που χρόνια υπηρετείτε και καλείστε εκ νέου να υπηρετήσετε με την αδιαμφισβήτητα σημαντική εθελοντική προσφορά προς τον συνάνθρωπο μας. Είχα την τιμή να συμμετέχω στην αξιόλογη δράση του συλλόγου από τη θέση του Αντιπροέδρου τα τελευταία χρόνια. Βίωσα έντονες συγκινήσεις και ιδιαίτερες στιγμές. Η σκέψη μου θα είναι πάντα δίπλα σας και η καρδιά μου θα χτυπά πάντα στους παλμούς του εθελοντισμού και της αιμοδοσίας.

Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα που κατέχει τη θλιβερή πρωτιά στα τροχαία ατυχήματα και οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες, είναι καθήκον όλων μας να βοηθήσουμε, προσφέροντας το πολυτιμότερο αγαθό που διαθέτουμε, χωρίς ανταμοιβή.

Αγαπητέ Πρόεδρε, φίλε Φιλήμονα, θα είμαι πάντα δίπλα σας και θα στηρίζω την κάθε σας προσπάθειά».

Αντώνης Γιαννικουρής