Κίνηση ουσίας με Χατζησάββα από τον Φοίβο

Παίκτης του Φοίβου Κρεμαστής είναι και πάλι ο Σταμάτης Χατζησάββας, επιστρέφοντας σε ένα γνώριμο γι' αυτόν περιβάλλον.

Ο ποδοσφαιριστής, είχε πάρει μετεγγραφή για τον Ιάλυσο τον Ιανουάριο του 2019, μένοντας τότε ελεύθερος από την ομάδα της Κρεμαστής.

Τώρα, επιστρέφει στον σύλλογο και είναι πανέτοιμος να ενισχύσει τις προσπάθειες των νέων του συμπαικτών στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 28χρονος παίκτης, στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα τόσο του Άρη Αρχαγγέλου, όσο και του Διαγόρα Βατίου.

Όπου και αν αγωνίστηκε, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και για τον λόγο αυτό, στον Φοίβο περιμένουν πολλά από αυτόν.

Η ομάδα του Μιχάλη Πολιά, χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρoυσίες, προσπαθεί αυτό το καλοκαίρι να κάνει ουσιαστικές κινήσεις ενόψει της νέας χρονιάς.

Περισσότερο ...αθόρυβα θα έλεγε κανείς, ο Μιχάλης Πολιάς και οι συνεργάτες του χτίζουν το ρόστερ και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι τελικά, ο Φοίβος θα είναι μια από τις ομάδες που θα μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο αν και κάτι τέτοιο δεν θα πρέπει να θεωρείται αυτοσκοπός.

Έρχονται και άλλες μετεγγραφές
Το δεδομένο είναι ότι, το αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και άλλες μετεγγραφές από τη διοίκηση, με τον Λάκη Αξιώτη που έμεινε ελεύθερος από τον Δαμάγητο να είναι μια από τις βασικές προτεραιότητες για να επιστρέψει και αυτός και να αποτελέσει ακόμα ένα καλό ...εργαλείο στα χέρια του Μιχάλη Πολιά.