Πλήρης ανατροπή στον Απόλλωνα Καλυθιών

Ανατροπή σκηνικού στον Απόλλωνα Καλυθιών! Ο πρόεδρος Γιώργος Σαρίκας θέτει τον εαυτό του εκτός συλλόγου τονίζοντας με ανακοίνωση του ότι δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής για "ιδιαίτερους προσωπικούς, οικογενειακούς αλλά και εργασιακούς λόγους".

Αυτό σημαίνει ότι ο προηγούμενος σχεδιασμός είναι ουσιαστικά στον αέρα. Αναλυτικά, η επιστολή του κ. Σαρίκα αναφέρει:

"Δυστυχώς  λόγω ιδιαιτέρων προσωπικών, οικογενειακών αλλά και εργασιακών λόγων αναγκάζομαι μετά λύπης να μην συμμετάσχω στις εκλογές που θα ακολουθήσουν για νέο δ.σ. Ευχαριστώ όλα τα μέλη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν ως προς το πρόσωπο μου όλο αυτόν τον καιρό που συνεργαστήκαμε και είμαι σίγουρος ότι η πορεία του συλλόγου και την φετινή χρονιά θα είναι αυτή που του αξίζει να έχει.

Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους και φίλους τις ομάδας που στήριξαν και στηρίζουν την ομάδα. Να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και συνέβαλαν να εκπληρωθούν οι στόχοι. Τους προπονητές τον γυμναστή και τον φροντιστή και όλο το επιτελείο το προπονητικό.

Τέλος να είστε σίγουροι ότι η παραίτηση μου από την προεδρία και η μη εμπλοκή μου στο δ.σ. δεν σημαίνει ότι θα είμαι αποστασιοποιημένος, αντιθέτως  θα είμαι δίπλα στον Απόλλωνα Καλυθιών όπως ήμουν πάντοτε όλα αυτά τα χρόνια.

Με τιμή
Γεώργιος Σαρίκας".