Β. Υψηλάντης: Η Ελλάδα θα «ξαναζήσει» με δραστική μείωση της φορολογίας

Β. Υψηλάντης: Η Ελλάδα θα «ξαναζήσει» με δραστική μείωση της φορολογίας

Β. Υψηλάντης: Η Ελλάδα θα «ξαναζήσει» με δραστική μείωση της φορολογίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 211 ΦΟΡΕΣ

Συνοικίες της πόλης της Ρόδου αλλά και δημόσιες υπηρεσίες επισκέφθηκε χθες το πρωί στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, ο Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου, Βασίλης Υψηλάντης.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε την Δημόσια Οικονομική Εφορία όπου συνομίλησε με υπαλλήλους και συναλλασσόμενους καθώς και με τον προϊστάμενο της υπηρεσίας κ. Νίκο Καλογερόπουλο.

Στη συνέχεια ο κ. Υψηλάντης είχε επαφές τόσο στην Πρωτοβάθμια όσο και στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου αλλά και σε υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, οι οποίες στεγάζονται στο ίδιο κτήριο.

Με αφορμή την επίσκεψη στην Εφορία, σε δηλώσεις του ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου αναφέρθηκε στην αυξημένη φορολόγηση των πολιτών, αλλά και στην κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. στα νησιά μας, από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Υψηλάντης και τα δύο αυτά θέματα είναι μείζονος σημασίας για αυτό και η Νέα Δημοκρατία, όπως ήδη έχει εξαγγείλει ο πρόεδρος της Κυριάκος Μητσοτάκης, θα προχωρήσει σε δραστική μείωση της φορολογίας.

Το απόγευμα ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου επισκέφθηκε τις Κοινότητες Απολλώνων, Ελεούσας, Αρχίπολης και Αφάντου όπου συναντήθηκε με πολίτες αλλά και επαγγελματίες και άκουσε τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Διαβάστε ακόμη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με πολίτες, τον Δήμαρχο και δημοτικούς Συμβούλους της Σύμης

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa