Ανοίγει ο δρόμος για Δόξα και Δαμάγητο στην Α' κατηγορία!

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας Δωδεκανήσου σε περίπτωση που η ΑΕ Κύπρου δεν μπορέσει να συμμετάσχει όπως γράφαμε και χθες.

Αν γίνει και επίσημα κάτι τέτοιο, τότε ανοίγει ο δρόμος για τη Δόξα Καρδάμαινας, τη δευτεραθλήτρια των μπαράζ ανόδου δηλαδή, προκειμένου να καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί.

Από εκεί και πέρα αν και οι Κώοι δεν επιθυμούν την άνοδο, τότε η ΕΠΣ Δωδεκανήσου θα απευθυνθεί στον Δαμάγητο Θεόλογου για να παίξει στην Α' Κατηγορία.

Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι πιθανότατα και η Δόξα αλλά και ο Δαμάγητος θα απαντήσουν επίσης αρνητικά, οπότε τότε τα πράγματα περιπλέκονται.

Για να φθάσουμε όμως έως εκεί, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο με την Αθλητική Ένωση της Κύπρου, η διοίκηση της οποίας εξακολουθεί να προσπαθεί να βρει μια λύση, ωστόσο τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα.

Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας.

"Τέλος" και ο Χωρίτης
Στο μεταξύ, μετά τον  Ίκαρο Τριπολίτη άλλος ένας ποδοσφαιριστής άνοιξε την πόρτα της εξόδου. Πρόκειται για τον Χρήστο Χωρίτη ο οποίος επιθυμεί να μην ανανεώσει τη συνεργασία του και να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Ήδη μάλιστα μελετάει τις προτάσεις που έχει δεχθεί και όπως φαίνεται πολύ σύντομα θα βρει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.