Νίκος Φιλίππου:  "Να κάνουμε μια νέα αρχή"

Επιστολή μέσω της οποίας αναφέρεται στον σχεδιασμό του Ευαγόρα ενόψει της νέας χρονιάς απέστειλε ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Φιλίππου.

Το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

"Φέτος ξεκινάμε σχεδόν από την αρχή, δυστυχώς ή ευτυχώς, αυτό θα φανεί στην πορεία. H ομάδα έπεσε κατηγορία και θα αγωνίζεται πλέον στην Γ’ Δωδεκανήσου.

Ίσως αυτό μας  βγει σε καλό διότι θα έχουμε την ευκαιρία χωρίς την πίεση της παραμονής να κάνουμε κάτι καλό, μια καινούργια αρχή όπως αναφέρω παραπάνω. Η ομάδα μας έχει φτιαχτεί για ένα σκοπό,να μπορεί να δίνει την ευκαιρία σε νέα παιδιά που μέσα από τα παιχνίδια να μπορούν να δείξουν το ταλέντο τους.

Φέτος ξεκινάμε τη χρονιά με δικά μας γραφεία, σημαντικό γεγονός για τον σύλλογό μας. Είναι ένα όνειρο πολλών ετών που επιτέλους έγινε πραγματικότητα.

Σύντομα αν όλα πάνε καλά θα έχουμε και νέα αθλήματα. Βλέπουμε λοιπόν ότι όσο περνούν τα χρόνια προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι, να φτάσουμε τον Ευαγόρα μας σε ένα επίπεδο που θα τον σέβονται όλοι, αυτός  είναι ο σκοπός μας και για τον λόγο αυτό είμαστε εδώ.

Τέλος θα ήθελα να κάνω κάλεσμα σε νέα παιδιά που θέλουν να αγωνιστούν στον Ευαγόρα να έρθουν να μας βρουν χωρίς δισταγμό. Σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι καλό καλοκαίρι".