Απόλλων Καλυθιών: Ζούνης, ο εκλεκτός

Ο Παναγιώτης Ζούνης συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες προκειμένου να είναι ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Καλυθιών.

Αυτός είναι ο εκλεκτός του Μιχάλη Κοντού που όπως φαίνεται και εκτός μεγάλου απροόπτου θα είναι ο νέος πρόεδρος του συλλόγου μιας και στην εκλογική διαδικασία της προσεχούς Κυριακής δεν θα συμμετάσχει ο Γιώργος Σαρικάς.

Στις Καλυθιές είναι γνωστή η επιθυμία του κ. Κοντού να συνεργαστεί με τον Παναγιώτη Ζούνη καθώς θεωρεί ότι είναι ο κατάλληλος προπονητής για να αναλάβει μια ομάδα όπως ο Απόλλων Καλυθιών θέλοντας να δώσει έμφαση στο ντόπιο στοιχείο και στους μικρούς σε ηλικία παίκτες.

Ο Ζούνης είχε παρουσιάσει δείγματα της δικής του δουλειάς όταν με τους Ατρόμητος Ρόδου και παιδιά κάτω των 20 ετών ως επί το πλείστον είχε πάρει μέρος πριν από δύο χρόνια στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Θεωρείται δεδομένο, ότι όποιες συμφωνίες έχουν γίνει έως τώρα είτε όσον αφορά τον προπονητή Σάββα Ορφανίδη είτε και παίκτες, θεωρούνται άκυρες και ουσιαστικά ο σύλλογος θα ξεκινήσει τον σχεδιασμό του και πάλι από την αρχή και με νέα δεδομένα. Ο στόχος δεν θα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά απλώς μια καλή πορεία.