Έρχονται παίκτες πρώτης γραμμής για τον Διαγόρα

Πέντε με επτά παίκτες πρώτης γραμμής αναμένεται να αποκτήσει ο Διαγόρας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Football League.

Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγήκε από τη σειρά επαφών που είχε ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος με τη διοίκηση των "κυανέρυθρων", κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί μας. Το τελευταίο διάστημα έχουν προταθεί πάρα πολλά ονόματα στην ομάδα του νησιού μας ωστόσο την τελική επιλογή θα την έχουν ο προπονητής, σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Πέτρο Ρουτζιέρη.

Ο κ. Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία εκτός από τα μετεγγραφικά και τις ανανεώσεις να συζητήσει και διάφορα οργανωτικά θέματα αλλά και το ότι ο "γηραιός" θα δώσει δυνατά φιλικά παιχνίδια τον Αύγουστο στην πρωτεύουσα στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας του η οποία θα ξεκινήσει στις 22 Ιουλίου όπως ανακοίνωσε χθες και επίσημα η διοίκηση του Διαγόρα. Αναλυτικά:

"Τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019 θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Διαγόρα. Θα γίνει στη Ρόδο και αρχικά, θα περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ασκήσεις τακτικής στη συνέχεια.  Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις, ενώ τα φιλικά παιχνίδια. Η  ομάδα θα τα δώσει εκτός Ρόδου τον Αύγουστο και συγκεκριμένα, στην Αθήνα. 

Ο νέος τεχνικός της ομάδας κ. Σούλης Παπαδόπουλος βρίσκεται στη Ρόδο και μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Πέτρο Ρουτζιέρη, όπως και με μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ ξεκίνησαν τον προγραμματισμό της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Tις επόμενες ημέρες, θα ανακοινωθούν τα ονόματα των παικτών που θα ενταχθούν στην ομάδα με μεταγραφή, όπως και εκείνων που θα ανανεώσουν την παραμονή τους".

Οι πρώτες ανανεώσεις
Γνωστοποιήθηκαν οι πρώτες ανανεώσεις συνεργασιών στην ομάδα του Διαγόρα. Πρόκειται για τους Γούλα, Χατζησάββα, Προβατίδη και Μεντί οι οποίοι ήδη έχουν συμφωνήσει. Ο Διαγόρας βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία και με τους Μπουρλάκη και Γεωργίου.