Οι πρωταθλητές Ελλάδας στο Κολλέγιο Ρόδου

Το summer camp του Κολλεγίου είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν οι αθλητές του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και έτυχαν θερμής υποδοχής από όλους τους μαθητές. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Κολλέγιο, αναφέρονται τα ακόλουθα:

"Οι Πρωταθλητές αρχικά ξεκίνησαν την προπόνησή τους στο κλειστό Γήπεδο και έτυχαν μεγάλης υποδοχής από τα παιδιά τα οποία χειροκροτούσαν με πολλή αγάπη και ενθουσιασμό κάθε προσπάθεια των Πρωταθλητών. Στη συνέχεια μαθητές και μαθήτριες έπαιξαν με τους Πρωταθλητές ενώ ορισμένα παιδιά κάθισαν στο αμαξίδιο και προσπάθησαν να παίξουν αλλά όπως είπαν είναι πολύ δύσκολο και θέλει προσπάθεια για να παίξεις μπάσκετ.

Κατόπιν στο χώρο του αμφιθεάτρου ακολούθησε μια συγκινητική εκδήλωση προς τιμήν των Πρωταθλητών. Ο συντονιστής του Κολλεγίου μαζί με τον Διευθυντή του Δημοτικού κ. Σπύρου Σπύρο, τον Συντονιστή Φυσικής Αγωγής κ. Παναγιώτη Καρίκη και οι εκπαιδευτικοί υποδέχτηκαν τους πρωταθλητές. Ο συντονιστής υπογράμμισε ότι οι πρωταθλητές με τη στάση ζωής που έχουν, τη θέληση, την προσπάθεια και τη σκληρή δουλειά που κάνουν μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες κατόρθωσαν να στεφτούν πρωταθλητές Ελλάδος και να βραβευτούν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πλέον έχουν καταξιωθεί και αποτελούν πρότυπα για τους μαθητές και τη νεολαία γενικότερα.
Ευχαρίστησε θερμά τον αρχηγό της ομάδας Μιχάλη Χατζηδημητρίου, τον Γενικό Αρχηγό Αντιστράτηγο κ. Νίκο Χοσάδα, τον πρόεδρο κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου, τον προπονητή κ. Γιάννη Μαρουλάκη, τον γυμναστή Γιώργο Μποσγανά και όλους τους αθλητές.

Ακολούθως μίλησε ο κ. Καρίκης Παναγιώτης που ευχαρίστησε όλους τους αθλητές, τον γενικό αρχηγό τον προπονητή και τον Γυμναστή.  Από την πλευρά του ο αρχηγός κ. Χοσάδας ευχαρίστησε τη διοίκηση του Κολλεγίου για την πρόσκληση και τον Συντονιστή και συνάδελφο και φίλο του και προσκάλεσε τα παιδιά να βρίσκονται στο Βενετόκλειο το Νοέμβριο όπου αρχίζουν οι αγώνες του κυπέλλου.

Ο προπονητής κ. Μαρουλλάκης ευχαρίστησε όλους για την πρόσκληση και ενθουσιάστηκε από την εκδήλωση, ενώ ο Γυμναστής κ. Μποσγανάς τόνισε ότι μέσα από σκληρή δουλειά φτάνει κανείς στην κορυφή.  Ο αρχηγός Μιχάλης Χατζηδημητρίου ευχαρίστησε τους Εκπαιδευτικούς του Κολλεγίου για την πρόσκληση και είπε στα παιδιά να δουλεύουν σκληρά και να ακούνε τους προπονητές τους διότι θέλουν το καλό τους. Σε ερώτηση από μαθητές για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν απάντησε: «έχουμε προβλήματα στην πρόσβαση, στο παρκάρισμα, στο ασανσέρ.» επίσης, είπε ότι αγωνίζεται από την ίδρυση της ομάδας το 2000 και έχει κατακτήσει δύο Πρωταθλήματα το 2015 και φέτος το 2019». Τα παιδιά υπέβαλαν σημαντικές ερωτήσεις στους Πρωταθλητές Ελλάδος για τη ζωή τους, το Μπάσκετ με αμαξίδιο για τις νίκες που έχουν κάνει. Στο τέλος ο Συντονιστής, ο κ. Καρίκης και κ. Σπύρου απένειμαν αναμνηστικά Διπλώματα στον Γενικό Αρχηγό και Αντιστράτηγο κ. Χοσάδα, στον κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου, στον κ. Μαρουλλάκη, στον κ. Μποσγανά και στον Αρχηγό Μιχάλη Χατζηδημητρίου και σε όλους τους αθλητές.

Οι αθλητές που παρευρέθηκαν ήταν:
Ο Αρχηγός Μιχάλης Χατζηδημητρίου.
Ο Μανώλης Χατζηκαντής (από Παραδείσι)
Ο Ανδρέας Λουκάς (από Αρχάγγελο και Απολακκιά)
Ο Σάββας Χαρτερός (από Αφάντου)
Ο Ατνάν Χαμαντί
Ο Γιάννης Καριώτης.

Επίσης την ομάδα αποτελούν και οι Ζόραν Γέρεμιτς, ο Βίλγιαμ Μαξίμοβιτς, ο Γιώργος Παπαναστασίου, ο Χρήστος Μιχαήλ, ο Βαλάντης Παππάς και η Ειρήνη Πλαγγέτη. Η διεύθυνση του Κολλεγίου, οι Εκπαιδευτικοί και οι μαθητές εύχονται κάθε περαιτέρω επιτυχία στη μεγάλη ομάδα Γ.Σ Δωδεκανήσου με αμαξίδιο".