ΟΦ Ιστρίου: Συνεχίζεται ο σχεδιασμός

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός του ΟΦ Ιστρίου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που ως γνωστόν θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Η διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει μάλιστα θερμά τον πρώην πρόεδρο (και νυν μέλος) Μιχάλη Χωρίτη για την παραχώρηση αθλητικού υλικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Παραλάβαμε το αθλητικό υλικό που είχε η προηγούμενη διοίκηση πριν την παύση της ομάδος. Για το λόγο αυτό, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον πρώην πρόεδρο της και νυν μέλος της διοίκησής μας, Μιχάλη Χωρίτη, ο οποίος μας παρέδωσε 4 στολές σχεδόν καινούριες, παρά το πέρασμα των χρόνων, καθώς επίσης χρήσιμα έγγραφα και δελτία ποδοσφαιριστών.

Η αγάπη του για την ομάδα ήταν πάντα μεγάλη, αυτό φάνηκε και από το πόσο τακτοποιημένα είχε τα πράγματα όλα αυτά τα χρόνια, κάτι για το οποίο τον συγχαίρουμε, επίσης είμαστε χαρούμενοι που του δίνουμε τη δυνατότητα να ξαναδεί την αγαπημένη του ομάδα, την οποία υπηρέτησε για 20 και πλέον έτη, να συμμετέχει και πάλι στα τοπικά πρωταθλήματα καθώς επίσης και που είναι μέλος του νέου δ.σ. Μιχάλη, σε ευχαριστούμε πολύ!»

Έτοιμες οι κάρτες διαρκείας
Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, είναι έτοιμες και οι νές κάρτες διαρκείας της ομάδας. Αναλυτικά:
«Οι κάρτες διαρκείας μας είναι έτοιμες, είναι η αρχή της νέας προσπάθειας που ξεκινήσαμε για την ομάδα μας και το χωριό μας... Σας θέλουμε όλους δίπλα μας γιατί... το ταξίδι ξεκινάει! Αναζητήστε τες από τα μέλη της διοικησης.  Ευχαριστούμε θερμά το μέλος του δ.σ. Βασίλη Βαγιανάκη, για την προσφορά του στις κάρτες διαρκείας».