Αλλάζει επίπεδο  το γήπεδο του ΑΣ Χάλκης!

Νέα όψη θα αποκτήσει σύντομα το γήπεδο του ΑΣ Χάλκης στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Παστίδας!

Οι άνθρωποι του συλλόγου δεν σταματούν λεπτό προκειμένου να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους και να οργανώσουν όσο καλύτερα γίνεται το γήπεδό τους, ανεβαίνοντας ουσιαστικά και άλλα επίπεδα.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα γνωστοποιήθηκαν και επίσημα μέσω της ΑΝΔΩ (Αναπτυξιακή Δωδεκανήσου), το αμέσως επόμενο διάστημα θα κατασκευαστούν κερκίδες, νέες κτηριακές εγκαταστάσεις αλλά και χώρος στάθμευσης.

Επιπρόσθετα θα γίνει νέα περίφραξη περιμετρικά προκειμένου ο χώρος να προστατευτεί ακόμα περισσότερο. Το έργο γίνεται βέβαια μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος LEADER και η χρηματοδότηση είναι στο 100% με το ποσό των 230.230.51 χιλιάδων ευρώ.

Η κερκίδα θα κατασκευαστεί παράλληλα του αγωνιστικού χώρου, στην πλευρά των πάγκων και από κάτω θα κατασκευαστούν διάφορες αίθουσες. Όπως αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς, το γήπεδο θα αλλάξει επίπεδο και θα δώσει την ευκαιρία στον σύλλογο να στεγάσει καλύτερα όλα του τα τμήματα.

Ο ΑΣ Χάλκης που είναι ο πρώτος σύλλογος της περιοχής μας που εκμεταλλεύτηκε τη δυνατότητα που του έδωσε το ευρωπαϊκό πρόγραμμα LEADER (βάζοντας ουσιαστικά τα γυαλιά σε όλους όσοι μιλάνε τα τελευταία χρόνια για αθλητικά κέντρα), δεν σταματάει και συνεχίζει προκειμένου να δημιουργήσει ένα πολύ μεγάλο αθλητικό κέντρο το οποίο θα αναβαθμίσει και ολόκληρο το νησί.

Στον ίδιο δρόμο και ο Ευκλής
Τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και ο Ευκλής Σορωνής ο οποίος, όπως γράψαμε και χθες, θέλει να φτιάξει το δικό του αθλητικό κέντρο για τις ανάγκες των τμημάτων του αλλά και όλης της ασκούμενης νεολαίας της περιοχής και του νησιού μας γενικότερα. Σημειώνεται ότι και ο Ευκλής έχει μπει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα LEADER και τα χρήματα που έχουν εγκριθεί είναι 279.101.09 χιλιάδες ευρώ.

Και εδώ σύμφωνα με τα όσα γνωστοποιήθηκαν και επίσημα από την ΑΝ.ΔΩ, η χρηματοδότηση είναι στο 100.00%. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο LEADER μπήκε και ένας σύλλογος από την Κω (Αθλοπαιδιές) για την κατασκευή ενός νέου γηπέδου ποδοσφαίρου. Το ποσό που εγκρίθηκε είναι 490.596.04 χιλιάδες ευρώ.