Αλλάζει σελίδα  ο Απόλλων Καλυθιών

Έτοιμος να αλλάξει σελίδα είναι ο Απόλλων Καλυθιών.

Σήμερα στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του συλλόγου που βασικό της στόχο έχει τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Όπως είναι γνωστό, ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Σαρίκας δεν θα είναι ξανά υποψήφιος και όλα δείχνουν (εκτός και αν προκύψει κάτι την τελευταία στιγμή) ότι ο νέος πρόεδρος θα είναι ο Μιχάλης Κοντού. Ο ίδιος, είναι αποφασισμένος να βάλει σε άλλες βάσεις το σωματείο, θέτοντας ως μεγάλη προτεραιότητα την αναβάθμιση του γηπέδου. Αυτό τονίζει ο ίδιος, με επιστολή του με αφορμή τις σημερινές διεργασίες της γενικής συνέλευσης. Αναλυτικά:

«Ο στόχος της νέας διοίκησης που θα προκύψει από τις Εκλογές της 30.06.2019 είναι αυτός που φαίνεται στις φωτογραφίες.

Με τη βοήθεια του κόσμου των Καλυθιών, του Δήμου Ρόδου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Ε.Π.Σ.Δ. να συνδράμομε όλοι μαζί ώστε να δημιουργηθεί επιτέλους στο νησί ένα σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο με όλες τις ανέσεις τόσο για τις διαγωνιζόμενες ομάδες όσο και για τον φίλαθλο κόσμο.

Η βελτίωση της εικόνας του γηπέδου, θα φέρει μια πολύ δυνατή δυναμική για την ομάδα μας.

Ελπίζω η ολοκλήρωση του γηπέδου να πραγματοποιηθεί μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα".

Όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κάποιος και όπως έχουμε γράψει ξανά, ο κ. Κοντού και οι συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι να ...χαμηλώσουν τον πήχη όσον αφορά την κατάκτηση του τίτλου που πλέον έρχεται σε δεύτερη μοίρα και να ασχοληθούν πολύ περισσότερο με την οργάνωση των Ακαδημιών αλλά και των γηπεδικών υποδομών του συλλόγου.

Αυτό που θα επιδιώξει η διοίκηση είναι να μπορεί η ανδρική ομάδα να στηρίζεται πολύ περισσότερο στα δικά της παιδιά, μειώνοντας έτσι και το μετεγγραφικό μπάτζετ.